|
Recept na Černorybízová buchta
Recept na Černorybízová buchta je zařazen v kategorii moučníky - Řezy - Řezy s ovocem, bublaniny.
K přípravě Černorybízová buchta budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g bílého jogurtu 200 g polohrubé mouky pšeničné výběrové 200 g polohrubé mouky 1 vejce 200 g cukru krystalu 1 prášek do pečiva 4 plátky másla černý rybíz dle pekáčku.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Černorybízová buchta
Recept na Černorybízová buchta: Nejdříve vyšleháme velé vajíčko s cukrem, pak přidáme jogurt, rozpuštěné vychladlé máslo, mouku a prášek do pečiva. Těto vlijeme na vymaštěný a vymazaný pekáč, poklademe buď méně nebo více nahusto rybíz(podle chuti) a pečeme v předehřáté troubě při 170°C asi 30 min.
Poznámka k receptu na Černorybízová buchta: Lepší než bublanina, fakt dobrý, díky za recept.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Černorybízová buchta, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: bannna
- Datum vložení: 04.09.2009
- Počet porcí: 1
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy - Řezy s ovocem, bublaniny
- Suroviny: 400 g bílého jogurtu 200 g polohrubé mouky pšeničné výběrové 200 g polohrubé mouky 1 vejce 200 g cukru krystalu 1 prášek do pečiva 4 plátky másla černý rybíz dle pekáčku
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Černorybízová buchta,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Černorybízová buchta - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Černorybízová buchta
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|