RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Černobílá čokoládová pěna MOUSE AU CHOCOLAT

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Černobílá čokoládová pěna MOUSE AU CHOCOLAT, recepty Černobílá čokoládová pěna MOUSE AU CHOCOLAT, Černobílá, čokoládová, pěna, MOUSE, AU, CHOCOLAT


Recept na Černobílá čokoládová pěna MOUSE AU CHOCOLAT

Recept na Černobílá čokoládová pěna MOUSE AU CHOCOLAT je zařazen v kategorii ostatní. K přípravě Černobílá čokoládová pěna MOUSE AU CHOCOLAT budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
200g hořké čokolády,150g bílé čokoládové polevy, 3 lžíce mléka, 3 lžíce másla, 6 vajec, 3 lžíce moučkového cukru, šlehačka a čokoláda na zdobení..

Černobílá čokoládová pěna MOUSE AU CHOCOLAT
Zvětšit obrázek

Recept na Černobílá čokoládová pěna MOUSE AU CHOCOLAT

Recept na Černobílá čokoládová pěna MOUSE AU CHOCOLAT:
Hořkou čokoládu a bílou čokoládovou polevu nasekáme a dáme odděleně do dvou misek. Hořkou čokoládu zahřejeme se 2 lžícemi mléka a hladce rozmícháme. Bílou čokoládovou polevu zahřejeme s 1 lžící mléka a hladce rozmícháme.Máslo rozpustíme, 2 lžíce vmícháme do tmavého čokoládového krému, 1 lžíci do bílého čokoládového krému. Obě nádoby odstavíme z plotny a necháme vychladnout. Oddělíme žloutky od bílků. 4 žloutky utřeme se 3 lžícemi moučkového cukru a vmícháme do tmavého čokoládového krému, 2 žloutky utřeme se zbytkem moučkového cukru a vmícháme do světlého čokoládového krému. Z bílků ušleháme tuhý sníh, dvě třetiny opatrně vmícháme do tmavé čokoládové hmoty, jednu třetinu do bílé. Světlou a tmavou pěnu naplníme ve vrstvách do skleněných pohárů a dáme do chladu. Zdobíme šlehačkou nebo čokoládou.

Poznámka k receptu na Černobílá čokoládová pěna MOUSE AU CHOCOLAT:
Dezert bude ještě lahodnější s jižním ovocem- kiwi, ananas, mango, karambola.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Černobílá čokoládová pěna MOUSE AU CHOCOLAT, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Durisova Marie (Marie Durisova)
  • Datum vložení: 27.11.2009
  • Počet porcí: 2 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ostatní
  • Suroviny: 200g hořké čokolády,150g bílé čokoládové polevy, 3 lžíce mléka, 3 lžíce másla, 6 vajec, 3 lžíce moučkového cukru, šlehačka a čokoláda na zdobení.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Černobílá čokoládová pěna mouse au chocolat, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Černobílá čokoládová pěna MOUSE AU CHOCOLAT - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Černobílá čokoládová pěna MOUSE AU CHOCOLAT

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist