RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí, recepty Celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí, Celozrnná, vegetariánská, pizza, -, bez, kynutí


Recept na Celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí

Recept na Celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí je zařazen v kategorii pizzy. K přípravě Celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Na 1 plech: Těsto : 1 plný hrnek celozrnné mouky (nejlepší je špaldová), 3 lžíce olivového oleje, špetka soli, mletý kmín, voda (cca půl hrnku - dle mouky), alobal + olej na potření Obložení: sýr (dávám mozzarellu a parmezán), 1 pórek, 2 plechovky rajčat, pizza koření, kečup...kdo chce tak olivy, česnek.

Celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí
Zvětšit obrázek

Recept na Celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí

Recept na Celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí:
Z mouky, oleje, soli, kmínu a vody (přidáváme postupně)ručně vypracujeme vláčné nelepivé těsto. Pórek omyjeme a nakrájíme, rajčata pečlivě vymačkáme od šťávy, sýr (pokud nemáme plátkový)nastrouháme. Na plech dáme alobal a lehce ho potřeme olejem. Těsto neválíme, ale po kouskách ho rozmačkáváme na alobal, dokud není plech pokryt tenkou vrstvou. Zapneme troubu na cca 200°C. Těsto pomažeme kečupem a lehce pokořeníme. Poklademe jej sýrem, pórkem, rajčaty, opět pokořeníme, pokapeme kečupem a posypeme parmazánem. Upečeme, vyndáme a necháme chvíli vychladnout. Dobrou chuť!

Poznámka k receptu na Celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí:
Musím vždy péct aspoň 2, můj muž - ač zeleninový nepřítel- zbaští celý plech na posezení:-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: LenkaVeolia
  • Datum vložení: 16.07.2010
  • Počet porcí: 1-? (po ochutnání už na ostatní většinou nezbyde)
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pizzy
  • Suroviny: Na 1 plech: Těsto : 1 plný hrnek celozrnné mouky (nejlepší je špaldová), 3 lžíce olivového oleje, špetka soli, mletý kmín, voda (cca půl hrnku - dle mouky), alobal + olej na potření Obložení: sýr (dávám mozzarellu a parmezán), 1 pórek, 2 plechovky rajčat, pizza koření, kečup...kdo chce tak olivy, česnek
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist