RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem, recepty Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem, Cannelloni, mletým, masem, zapečené, se, sýrem


Recept na Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem

Recept na Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
8-10 ks cannelloni 400 g mletého masa-nejlépe doma mletého konzerva oloupaných rajčat nebo čerstvá 15 dkg trdého sýra nahrubo nastrouhaného 1/2 červené papriky 1 vejce 2 PL olivového oleje kečup-může být i ostrý 1 menší cibule 2 stroužky česneku pažitka sušený libeček sůl pepř mletý bylinky čerstvé nebo sušené: bazalka, rozmarýn nebo tymián.

Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem
Zvětšit obrázek

Recept na Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem

Recept na Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem:
Troubu předehřejeme na 250°C, horkovzdušnou na 220°C. Do mísy dáme mleté maso, vejce, sůl, pepř, nadrobno nakrájenou papriku, propasírovaný stroužek česneku, libeček, pažitku a vše dobře promícháme. Cannelloni touto směsí naplníme. Do zapékací nádoby dáme olej, na proužky nakrájenou cibuli, plátky česneku, půlku pokrájených rajčat, bazalku, rozmarýn a vše lehce osolíme. Na to položíme cannelloni. Zbytek pokrájených rajčat smícháme s kečupem, nalijeme na cannelloni a posypeme sýrem. Zapékací nádobu přikryjeme poklicí nebo alobalem, dáme do trouby a pečeme cca 30 minut. Po této době teplotu stáhneme na 220°C, horkovzdušnou na 200°C a cannelloni ještě dalších 15 minut dopékáme. Každá trouba peče jinak, takže raději kontrolujte, zda už povrch se sýrem dostává zlatavo-hnědou barvu, to jsou canelloni hotové

Poznámka k receptu na Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem:
...jednou jsem to plněné potrubí zkoušel zapékat nastojato... No, nedopadlo to, ale ani se to nevyhodilo

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: radiator (Míla)
  • Datum vložení: 01.02.2015
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: 8-10 ks cannelloni 400 g mletého masa-nejlépe doma mletého konzerva oloupaných rajčat nebo čerstvá 15 dkg trdého sýra nahrubo nastrouhaného 1/2 červené papriky 1 vejce 2 PL olivového oleje kečup-může být i ostrý 1 menší cibule 2 stroužky česneku pažitka sušený libeček sůl pepř mletý bylinky čerstvé nebo sušené: bazalka, rozmarýn nebo tymián
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist