RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na čabajská klobása - "Csabai kolbász"

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na čabajská klobása - "Csabai kolbász", recepty čabajská klobása - "Csabai kolbász", čabajská, klobása, -, "Csabai, kolbász"


Recept na čabajská klobása - "Csabai kolbász"

Recept na čabajská klobása - "Csabai kolbász" je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě čabajská klobása - "Csabai kolbász" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
10 000 g bravčového pliecka, 10 g mletého kmínu, 270 g soli, 5 g sanitry, 10 g práškového cukru, 50 g mletého čierneho korenia, 80 g cesnaku, 70 g sladkej mletej červenej papriky, 20 g ostrej/pálivej mletej červenej papriky.

čabajská klobása -
Zvětšit obrázek

Recept na čabajská klobása - "Csabai kolbász"

Recept na čabajská klobása - "Csabai kolbász":
Mäso zomelieme na kotúči s veľkými otvormi do vhodnej nádoby - koryta. Pommleté koreniny, prelisovaný cesnak, soľ, sanitru, práškový cukor pridáme k mäsu a riadne spracujeme. Klobásovú hmotu na tesno naplníme do čriev a párujeme na nami zvolenú dlžku. Klobásy údime 3 dni studeným dymom do dosiahnutia peknej červenej farby. Skladujeme na chladnom a dobre vetranom mieste.

Poznámka k receptu na čabajská klobása - "Csabai kolbász":
Zdroj: našla som na madarskom webe o zabíjačkách. Ja sama som ich nerobila, nemôžem poslúžiť fotografiou. Recept som vložila, lebo sa blíži čas zabíjačiek.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu čabajská klobása - "Csabai kolbász", kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Meszarosovabolya
  • Datum vložení: 02.01.2011
  • Počet porcí: 1 dávka
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 10 000 g bravčového pliecka, 10 g mletého kmínu, 270 g soli, 5 g sanitry, 10 g práškového cukru, 50 g mletého čierneho korenia, 80 g cesnaku, 70 g sladkej mletej červenej papriky, 20 g ostrej/pálivej mletej červenej papriky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na čabajská klobása - "csabai kolbász", pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na čabajská klobása - "Csabai kolbász" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď čabajská klobása - "Csabai kolbász"

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist