RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě, recepty Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě, Bylinkové, plátky, hrubozrnnou, hořčicí, pečen


Recept na Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě

Recept na Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Marináda: 1 pol. lž. oleje, 1 pol. lž. hrubozrnné hořčice, 1 káv. lž. medu, 1 káv. lž. worchesteru, 1 malý rajčatový protlak, několik větviček tymiánu a několik lístků bazalky, sůl, pepř, 3 prolisované stroužky česneku 3 plátky vepřového masa cuketa /asi 8-10 cm, jak kdo ji rád/ 1 rajče, 1 cibule, celerová nať, česnek,.

Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě
Zvětšit obrázek

Recept na Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě

Recept na Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě:
Na marinádu smícháme všechny suroviny, bylinky posekáme nadrobno. Vepřové maso naklepeme, mírně osolíme a opepříme. Vložíme do připravené marinády a necháme třeba jen hodinu marinovat. Do pekáčku dáme cuketu nakrájenou na kostičky, nakrájenou cibuli, celerovou nať, rajče, mírně zeleninu osolíme. Na zeleninu položíme plátky masa s marinádou, poklademe větvičkami tymiánu a na půlky rozkrájenými stroužky česneku, podlijeme asi 1 dcl vody a dáme do trouby péct na 180-200 st. Během pečení není potřeba podlévat, zelenina pustí šťávy dost. Pečeme asi hodinu.

Poznámka k receptu na Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě:
Cuket je dost a v kombinaci s masem nám moc chutná, tak proč toho nevyužít, chutná dokonce už i manželovi, on měl jako přílohu brambory a mě a dcerce jsem udělala kuskus. Dcera si ke kuskusu dala jen samotnou zeleninu s výpekem, maso jí vůbec nechybělo.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: ivulinka (Ivana)
  • Datum vložení: 16.09.2011
  • Počet porcí: 3 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Marináda: 1 pol. lž. oleje, 1 pol. lž. hrubozrnné hořčice, 1 káv. lž. medu, 1 káv. lž. worchesteru, 1 malý rajčatový protlak, několik větviček tymiánu a několik lístků bazalky, sůl, pepř, 3 prolisované stroužky česneku 3 plátky vepřového masa cuketa /asi 8-10 cm, jak kdo ji rád/ 1 rajče, 1 cibule, celerová nať, česnek,
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist