|
Recept na Bylinkové máslo
Recept na Bylinkové máslo je zařazen v kategorii studená kuchyně.
K přípravě Bylinkové máslo budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250 gr máslo 4 kávové lžičky zarovnané koření Bylinkové máslo 1 kávová lžička česnekové pasty maximálně 30% 40 cm umělé střívko CUTISIN.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Bylinkové máslo
Recept na Bylinkové máslo: Máslo necháme hezky změknout, přidáme bylinky a česnekovou pastu a naplníme do umnělého střívka, které jsme předtím propláchli ve studené vodě. Zvláční. Zavážeme a dáme vychladit.
Poznámka k receptu na Bylinkové máslo: Rád bych Vám řekl, kde koření kupuji, je to super a můžete všichni odkudkoliv, je to zásilková služba, ale opravdu na úrovni, ale nevím, jestli se to tu smí. Jinak klidně pošlu na mailík. To máslo, když dáte na grilované maso nebo rybu nebo na přírodní masa z pánve, tak je to lahůdka, ale když ho dáte na brambory a k tomu potom pošlu další recepty, třeba už se k nim dostanu, tak ty brambory ale klidně mohou být samotné.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bylinkové máslo, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: klukodvody (Josef Senohrábek)
- Datum vložení: 05.10.2009
- Počet porcí: 250gr
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Studená kuchyně
- Suroviny: 250 gr máslo 4 kávové lžičky zarovnané koření Bylinkové máslo 1 kávová lžička česnekové pasty maximálně 30% 40 cm umělé střívko CUTISIN
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bylinkové máslo,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bylinkové máslo - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bylinkové máslo
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|