|
Recept na Bylinkové kuře
Recept na Bylinkové kuře je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Bylinkové kuře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kuřecí stehna,nebo naporcované kuře 100 g másla 1 lžíce sladké papriky 1 lžíce rozmarýnu 1 lžíce bazalky 1 lžíce mateřídoušky hrst petrželky 1 nasekaná větvička libečku 1 rajče 1 červená paprika 1 cibule 6 stroužků česneku 100 g paprikové slaniny 100 ml kuřecího vývaru pepř sůl.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Bylinkové kuře
Recept na Bylinkové kuře: Kuřecí maso omyjeme, osušíme,osolíme,opepříme a pomatláme paprikou. Do pekáčku si dáme plátky másla, na ně pokrájenou cibuli na proužky, česnek na plátky, paprikovou slaninu na kostičky, pak dáme kuřecí maso, které posypeme rozmarýnou, bazalkou, mateřídouškou, nasekanou petrželkou a nasekaným libečkem. Přidáme ještě na proužky nakrájenou papriku a nakrájené rajče, podlijeme půlkou vývaru, přikryjeme a dáme péct. Asi jednou podlijeme trochou vody a po 40 minutách pečení dolijeme druhou půlkou vývaru a dopečeme do měkka, již odkryté, aby mělo kuře pěknou barevnou kůžičku.
Poznámka k receptu na Bylinkové kuře: Dělala jsem dneska jen pro nás dva, tak byly dvě stehna a popadla mě improvizace, jako mnohokrát-trpím na ní! Pochutnali jsme si velmi a udělala jsem k tomu rýži.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bylinkové kuře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 23.06.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 4 kuřecí stehna,nebo naporcované kuře 100 g másla 1 lžíce sladké papriky 1 lžíce rozmarýnu 1 lžíce bazalky 1 lžíce mateřídoušky hrst petrželky 1 nasekaná větvička libečku 1 rajče 1 červená paprika 1 cibule 6 stroužků česneku 100 g paprikové slaniny 100 ml kuřecího vývaru pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bylinkové kuře,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bylinkové kuře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bylinkové kuře
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|