|
Recept na Bylinkové brambory
Recept na Bylinkové brambory je zařazen v kategorii přílohy.
K přípravě Bylinkové brambory budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg brambor s pěknou slupkou 2 lžíce olivového oleje hrst nasekaných zelených bylinek (petrželka, bazalka, pažitka, libeček...) 3 stroužky česneku 1 bylinková kostka sůl 1 zakysaná smetana 100 g nivy 1 stroužek česneku.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Bylinkové brambory
Recept na Bylinkové brambory: Brambory dobře umyjeme, zalijeme vařící vodou, 5 minut povaříme a nakrájíme na plátky. V kastrůlku ohřejeme olivový olej a rozpustíme v něm bylinkovou kostku a nastrouhaný česnek. Bylinky a teplý olej smícháme s bramborami, přendáme na plech a vložíme do maximálně rozpálené trouby na 15-20 minut. Pečené brambory podáváme s omáčkou ze zakysané smetany, strouhané nivy a česneku.
Poznámka k receptu na Bylinkové brambory: Původně jsem chtěla pouze přidat fotku k libovolným pečeným bramborám, ale nenašla jsem podobný postup. Tak vkládám celý recept.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bylinkové brambory, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 15.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Přílohy
- Suroviny: 1 kg brambor s pěknou slupkou 2 lžíce olivového oleje hrst nasekaných zelených bylinek (petrželka, bazalka, pažitka, libeček...) 3 stroužky česneku 1 bylinková kostka sůl 1 zakysaná smetana 100 g nivy 1 stroužek česneku
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bylinkové brambory,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bylinkové brambory - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bylinkové brambory
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|