RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Býčí žlázy na slanině,dušené v zelí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Býčí žlázy na slanině,dušené v zelí, recepty Býčí žlázy na slanině,dušené v zelí, Býčí, žlázy, na, slanině,dušené, zelí


Recept na Býčí žlázy na slanině,dušené v zelí

Recept na Býčí žlázy na slanině,dušené v zelí je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Býčí žlázy na slanině,dušené v zelí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
700 g býčích žláz/3 mražené kusy v jednom balení 150 g slaniny/použila jsem Gazdovskou slaninu 300 g bílého hlávkového zelí 1 lžíce oleje 1 velká cibule 1 lžíce sladké papriky 1 lžička celého kmínu 1 kostka zeleninového bujónu/kdo nechce,použije pouze sůl 2 proslisované stroužky česneku ½ lžičky Solamylu rozmíchaného v 50 ml studené vody sůl,mletý pepř na dochucení.

Býčí žlázy na slanině,dušené v zelí
Zvětšit obrázek

Recept na Býčí žlázy na slanině,dušené v zelí

Recept na Býčí žlázy na slanině,dušené v zelí:
Zelí a slaninu nakrájíme na nudličky a cibuli nadrobno. Rozmrazené žlázy opláchneme, rozřízneme a nakrájíme na nudličky. V širším kastrolu na rozehřátém oleji orestujeme společně slaninu s cibulí a kmínem. Po 3minutách přidáme žlázy, zasypeme paprikou, promícháme a restujeme další 3minuty, než začnou pouštět tekutinu. Poté přidáme rozdrobený bujón, zelí, trochu pepře a promícháme. Pod pokličkou dusíme ve vlastní šťávě přibližně 20minut, dokud není zelí měkké. Na závěr přidáme česnek, vodu se škrobem a vaříme 2minuty. Podle potřeby dochutíme a podáváme s těstovinami, nebo s vařeným bramborem.

Poznámka k receptu na Býčí žlázy na slanině,dušené v zelí:
Aby se chutě surovin hezky propojily, je lepší nechat hotové jídlo uležet do druhého dne. Toto je můj další experiment se surovinou, která má u nás vždy otevřené dveře:-) Původně jsem jako přílohu chtěla dělat kuskus, ale manžel měl v Lidlu štěstí a natrefil na tarhoňu. Vařila jsem ji o 5minut dýl, než je v návodu a 2minuty před koncem vaření jsem přidala ½ lžičky kurkumy pro hezkou barvu. Srettulínku, už tady dlouho nebyla žádná legrace, tak pevně věřím, že nezklameš a opět u“kulikuli“zaboduješ:-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Býčí žlázy na slanině,dušené v zelí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 21.05.2014
  • Počet porcí: 3-4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 700 g býčích žláz/3 mražené kusy v jednom balení 150 g slaniny/použila jsem Gazdovskou slaninu 300 g bílého hlávkového zelí 1 lžíce oleje 1 velká cibule 1 lžíce sladké papriky 1 lžička celého kmínu 1 kostka zeleninového bujónu/kdo nechce,použije pouze sůl 2 proslisované stroužky česneku ½ lžičky Solamylu rozmíchaného v 50 ml studené vody sůl,mletý pepř na dochucení
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na býčí žlázy na slanině,dušené v zelí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Býčí žlázy na slanině,dušené v zelí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Býčí žlázy na slanině,dušené v zelí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist