|
Recept na Budapešťská pomazánka II.
Recept na Budapešťská pomazánka II. je zařazen v kategorii pomazánky.
K přípravě Budapešťská pomazánka II. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250 g tvarohu, 50 g másla, 4 trojúhelníčky taveného sýru, mletá paprika, cibulka, pažitka, pórek, sůl, pepř.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Budapešťská pomazánka II.
Recept na Budapešťská pomazánka II.: Vyšleháme tvaroh s máslem a sýrem do krémové hmoty, ochutíme kořením, nakonec přidáme cibulku, pažitku, nadrobno nakrájený pórek
Poznámka k receptu na Budapešťská pomazánka II.: Vím že tady recept je, původně jsem chtěla jen přidat k němu fotku, ale pak mně zaujalo, že já přidávám sýr a "zelené", tak si myslím, že by to mohlo být pro někoho méně zkušeného inspirující...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Budapešťská pomazánka II., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Svetlana
- Datum vložení: 20.06.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomazánky
- Suroviny: 250 g tvarohu, 50 g másla, 4 trojúhelníčky taveného sýru, mletá paprika, cibulka, pažitka, pórek, sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na budapešťská pomazánka ii.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Budapešťská pomazánka II. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Budapešťská pomazánka II.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|