RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Buchta z cukroví

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Buchta z cukroví, recepty Buchta z cukroví, Buchta, cukroví


Recept na Buchta z cukroví

Recept na Buchta z cukroví je zařazen v kategorii moučníky - Řezy. K přípravě Buchta z cukroví budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Stává se Vám, že o vánocích zmizí z talíře jen to nejoblíbenější cukroví? A to ostatní korá a tvrdne na talířku tak dlouho, až se vyhodí. Já takové cukroví schovávám do extra krabice, abych ho později využila. Příjde mi nefér vyhazovat cukroví. Takže zbytky cukroví nevyhazujte a upečte si z něj dobrou buchtu. Zbytky cukroví, mléko, vaječný koňak - nemusí být, 1/2 prášku do pečiva. Olej a strouhanka na vymazání a vysypání plechu..

Buchta z cukroví
Zvětšit obrázek

Recept na Buchta z cukroví

Recept na Buchta z cukroví:
Rozmočte cukroví v mléce - můžete jakékoli druhy. Rozmočené cukroví dejte do mixéru a rozmixujte na kaši. Přidejte 1/2 prášku do pečiva. Já jsem ještě pro chuť přidala trochu domácího vaječného koňaku (taky zůstal z vánoc). Hmota nevypadá nijak vábně a proto nedoporučuji, aby se na přípravě podíleli další členové domácnosti. Poté zřeďte mlékem na takovou hustotu jako je těsto na bábovku. Nalejte na vymazaný a strouhankou vysypaný plech a upečte. Po vychladnutí můžete různě ozdobit - čokoládou, různými polevami, marcipánem, šlehačkou a ovocem - záleží, co zrovna máte po ruce. Budete mile překvapeni jak výborně chutná.

Poznámka k receptu na Buchta z cukroví:
Výška buchty závisí na množství hmoty...proto i já mám každou buchtu jinak vysokou........

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Buchta z cukroví, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: hanahcotton (Hanka Svatušková)
  • Datum vložení: 09.03.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
  • Suroviny: Stává se Vám, že o vánocích zmizí z talíře jen to nejoblíbenější cukroví? A to ostatní korá a tvrdne na talířku tak dlouho, až se vyhodí. Já takové cukroví schovávám do extra krabice, abych ho později využila. Příjde mi nefér vyhazovat cukroví. Takže zbytky cukroví nevyhazujte a upečte si z něj dobrou buchtu. Zbytky cukroví, mléko, vaječný koňak - nemusí být, 1/2 prášku do pečiva. Olej a strouhanka na vymazání a vysypání plechu.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na buchta z cukroví, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Buchta z cukroví - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Buchta z cukroví

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist