|
Recept na Buchta Stracciatela
Recept na Buchta Stracciatela je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
K přípravě Buchta Stracciatela budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250g pískového cukru 400g polohrubé mouky 10 lžic oleje 300ml sodovky 1x prášek do pečiva 2-3 čokolády na vaření sníh ze tří bílků 5dkg omegy.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Buchta Stracciatela
Recept na Buchta Stracciatela: Suroviny na buchtu, kromě bílků a čokolády ušleháme ve šlehači a lehce vmícháme sníh a sekanou čokoládu.Pečeme na vymazaném plechu cca 30 minut.Po vychladnutí polejeme uvařenou čokoládou.
Poznámka k receptu na Buchta Stracciatela: Je to dobrý recept když člověk potřebuje "sdělat" bílky, někdy opravdu nevím co s nimi Ty 2-3 čokolády jsou myšlené i na polevu nebo všechny do těsta Dávám bodíki do oblíbených
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Buchta Stracciatela, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: LadyLucye
- Datum vložení: 03.10.2009
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
- Suroviny: 250g pískového cukru 400g polohrubé mouky 10 lžic oleje 300ml sodovky 1x prášek do pečiva 2-3 čokolády na vaření sníh ze tří bílků 5dkg omegy
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na buchta stracciatela,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Buchta Stracciatela - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Buchta Stracciatela
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|