RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením, recepty Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením, Bůček, plněný, vinnou, nádivkou


Recept na Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením

Recept na Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg bůčku-měla jsem špičku koření Hungaria dle chuti drcený kmín 1 lžíce hladké mouky na zahuštění šťávy 1/2 cibule drcený sušený česnek vývar, nebo voda sůl nádivka: 400 g vytlačené vinné klobásy drcený sušený česnek 1/2 cibule mražený listový špenát, množství dle chuti 1 lžíce koření Hungaria 50 ml smetany strouhanka dle potřeby sůl, je-li třeba-koření je slané, tak opatrně! Hungaria koření obsahuje: paprikové floky, hořčici, cibuli, koriandr, pepř, saturejku, oregano, papriku a sůl.

Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením
Zvětšit obrázek

Recept na Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením

Recept na Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením:
Nejprve si uděláme nádivku, do mísy si vymačkáme vinnou klobásu, povolený listový špenát, smetanu, koření Hungaria, jemně nakrájenou cibuli, česnek, promícháme a eventuálně dosolíme a podle hustoty přidáme strouhanku, aby byla nádivka pevnější, znovu všechno promícháme a necháme odpočívat. Zatím si připravíme bůček do kterého si uděláme kapsu, pak nasolíme, posypeme kmínem, Hungaria kořením, dáme do pekáče, naplníme nádivkou, spíchneme jehlami na maso. Po stranách dáme pokrájenou cibuli, nalijeme trochou vývaru-vody a dáme péct přikryté na 200 st. Bůček během pečení poléváme výpekem, přidáváme vodu, po hodině rozmícháme mouku ve vodě a nalijeme ke šťávě do pekáčku, promícháme, zvedneme teplotu na 230 st., už nepřikrýváme a tak 30 minut dopečeme na křupavou kůrku a ještě tak 2x přelijeme výpekem.

Poznámka k receptu na Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením:
Pokud má bůček kůži, tak jí nakrájíme na čtverečky. Doporučuji vyzkoušet. Včera byly opečené vařené brambory, dneska knedlíky.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 05.03.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1 kg bůčku-měla jsem špičku koření Hungaria dle chuti drcený kmín 1 lžíce hladké mouky na zahuštění šťávy 1/2 cibule drcený sušený česnek vývar, nebo voda sůl nádivka: 400 g vytlačené vinné klobásy drcený sušený česnek 1/2 cibule mražený listový špenát, množství dle chuti 1 lžíce koření Hungaria 50 ml smetany strouhanka dle potřeby sůl, je-li třeba-koření je slané, tak opatrně! Hungaria koření obsahuje: paprikové floky, hořčici, cibuli, koriandr, pepř, saturejku, oregano, papriku a sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist