RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bůček plněný delikatesní nádivkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bůček plněný delikatesní nádivkou, recepty Bůček plněný delikatesní nádivkou, Bůček, plněný, delikatesní, nádivkou


Recept na Bůček plněný delikatesní nádivkou

Recept na Bůček plněný delikatesní nádivkou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Bůček plněný delikatesní nádivkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1kg bůčku bez kostí, 1 velká cibule, 4 stroužky neloupaného česneku, sůl, kmín, kousek sádla na vytření pekáče, trochu jíšky(solamylu). nádivka: 1 malá cibule, tak 4 stroužky česneku, pórek, 1 pivní sýr(nebo tvarůžky), nastrouhaný měkký salám, anglická slanina, 2 rohlíky, 2 vejce, mléko, trochu smetany, petrželka..

Bůček plněný delikatesní nádivkou
Zvětšit obrázek

Recept na Bůček plněný delikatesní nádivkou

Recept na Bůček plněný delikatesní nádivkou:
Bůček si připravíme na nádivku a uděláme si co největší kapsu, kterou vysolíme a pokud má bůček kůži, nařežeme jí na kostičky. Na nádivku si namočíme kusy rohlíků do mléka se smetanou s rozšlehanými vejci, přisypeme pórek na nudličky, salám a anglickou slaninu na kousky, pivní sýr na malé kostičky a nasekanou petrželku. Všechno promícháme a naplníme bůček, který zašijeme, aby nám nádivka nevytékala ven. Pekáček vytřeme sádlem dáme naplněný bůček, který celý prosolíme a dost posypeme kmínem, pak kolem naházíme celý, neoloupaný česnek, na nudličky nakrájenou cibuli a přilijeme vodu. Přikryjeme a dáme péct do trouby. Během pečení můžeme přilévat vodu, kterou ke konci posypeme trošku jíškou, nebo solamylem(šťáva tak není mastná) a dopečeme bez přikrytí. Poté naporcujeme.

Poznámka k receptu na Bůček plněný delikatesní nádivkou:
Je to nápad, co mě napadl. Dávala jsem jako přílohu kynuté knedlíky a čerstvý špenát. Prakticky bych si to dovedla představit s čímkoliv a já k tomu udělám zítra dušenou mrkev-špenát jsme snědli.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bůček plněný delikatesní nádivkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 09.03.2010
  • Počet porcí: 6-8
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1kg bůčku bez kostí, 1 velká cibule, 4 stroužky neloupaného česneku, sůl, kmín, kousek sádla na vytření pekáče, trochu jíšky(solamylu). nádivka: 1 malá cibule, tak 4 stroužky česneku, pórek, 1 pivní sýr(nebo tvarůžky), nastrouhaný měkký salám, anglická slanina, 2 rohlíky, 2 vejce, mléko, trochu smetany, petrželka.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bůček plněný delikatesní nádivkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bůček plněný delikatesní nádivkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bůček plněný delikatesní nádivkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist