RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Broskyne/broskve

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Broskyne/broskve, recepty Broskyne/broskve, Broskyne/broskve


Recept na Broskyne/broskve

Recept na Broskyne/broskve je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry. K přípravě Broskyne/broskve budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
5 ks vajcia 10 PL kryštálový cukor 10 PL polohrubá múka 2 PL olej 1 citron 1/2 malá lyž. sóda bikarbóny marhuľový džem sirup broskyňový kyselina citronová potravinárske farbivo červené na obaľovanie cukor kryštál.

Broskyne/broskve
Zvětšit obrázek

Recept na Broskyne/broskve

Recept na Broskyne/broskve:
Pologule si dobre vymastíme a vysypeme múkou. Celé vajcia šľaháme spolu s cukrom do hustej peny, pridáme múku zmiešanú so sódou, šťavu a postrúhanú kôru z citróna a olej. Cesto lyžicou rozdelíme do formičiek. Nedávame plné, pretože napuchnú. Upečieme v predhriatej rúre pri 180 stupňoch asi 8 - 10 min . Teplé vyklopíme na dosku, pomôžeme si lyžičkou. Vychladnuté pologule dobre potrieme džemom a spájame dve dohromady. Necháme chvíľu postáť a pripravíme si do misky broskyňový sirup, do ktorého sme pridali trochu kyseliny citronovej. Do šálky si dáme asi 1 dcl sirupu a trochu červeného potrav. farbiva. Pripravené zlepené pologule dobre ponamáčame v broskyňovom sirupe a štetcom ich ešte potrieme červeným sirupom, aby vzhľadovo pripomínali zrelé broskyne. Keď máme všetky guličky namočené a zafarbené , pogúľame ich ešte v jemnom kryštálovom cukre a ukladáme do papierových košíčkov . A ozdobíme s lístečkom .

Poznámka k receptu na Broskyne/broskve:
Recept som našla na vareche pridala tam Tothka , hádam sa nebude hnevať , ale fotky sú moje :-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Broskyne/broskve, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: mia2404
  • Datum vložení: 22.03.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry
  • Suroviny: 5 ks vajcia 10 PL kryštálový cukor 10 PL polohrubá múka 2 PL olej 1 citron 1/2 malá lyž. sóda bikarbóny marhuľový džem sirup broskyňový kyselina citronová potravinárske farbivo červené na obaľovanie cukor kryštál
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na broskyne/broskve, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Broskyne/broskve - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Broskyne/broskve

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist