RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Broskvový /meruňkový zákusek

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Broskvový /meruňkový zákusek, recepty Broskvový /meruňkový zákusek, Broskvový, /meruňkový, zákusek


Recept na Broskvový /meruňkový zákusek

Recept na Broskvový /meruňkový zákusek je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry. K přípravě Broskvový /meruňkový zákusek budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g listového těsta 250 g měkkého tvarohu 1 broskvový /meruňkový/ kompot 2 vejce 1 vanilkový cukr 1 vanilkový pudink + 300 ml mléka moučkový cukr podle potřeby.

Broskvový /meruňkový zákusek
Zvětšit obrázek

Recept na Broskvový /meruňkový zákusek

Recept na Broskvový /meruňkový zákusek:
Tvaroh rozmícháme s jedním vejcem, přidáme vanilkový cukr a moučkový cukr podle potřeby. Z 300 ml mléka a cukru /asi 2 pol. lžíce/ uvaříme hustý pudink. Těsto rozválíme, nakrájíme na obdélníky /podle velikosti ovoce/ a na jednu polovinu dáme asi lžičku tvarohu, přiklopíme druhou polovinou a okraje dobře přitiskneme k sobě. Můžeme zmáčknout i pomocí vidličky. Přeneseme na plech vyložený pečícím papírem. Na každý čtverec dáme lžičku pudinku a vmáčkneme čtvrtku broskve /nebo celou meruňku/, potřeme rozšlehaným vejcem a ve středně vyhřáté troubě, pečeme asi 15 - 20 min. /podle typu trouby/

Poznámka k receptu na Broskvový /meruňkový zákusek:
Zdroj: inspiraci jsem našla v maminčiných receptech, ale přizpůsobila jsem si to podle svého. Tyhle zákusky dělám už dlouho, ale většinou z meruňek. Dnes jsem je neměla, tak jsem použila broskve.Protože jsou broskve dost velké, každou jsem rozkrojila na 4 dilky. Je to dobrý, takový lehounký zákusek, řekla bych, že skoro až dietní.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Broskvový /meruňkový zákusek, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: HankaPu
  • Datum vložení: 21.05.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry
  • Suroviny: 500 g listového těsta 250 g měkkého tvarohu 1 broskvový /meruňkový/ kompot 2 vejce 1 vanilkový cukr 1 vanilkový pudink + 300 ml mléka moučkový cukr podle potřeby
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na broskvový /meruňkový zákusek, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Broskvový /meruňkový zákusek - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Broskvový /meruňkový zákusek

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist