|
Recept na Broskvový koláč z pudingového těsta
Recept na Broskvový koláč z pudingového těsta je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny.
K přípravě Broskvový koláč z pudingového těsta budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na těsto: 4 vejce 1,5 dcl oleje 15 dkg cukru krupice 2 Pudingy s vanilkovou příchutí Dr.Oetker 5 dkg polohrubé mouky 2 zarovnané lžičky kypř. práčku do pečiva Dr.Oetker Na náplň: broskvový jogurt (20-25 dkg) 1 plechovka (48 dkg) půlených broskví 3 kelímky šlehačky (po 2dcl) 2 Smeta-fixy Na polevu: 4 dcl broskvové šťávy 2 Pudingy bez vaření s vanilkovou příchutí Dr.Oetket.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Broskvový koláč z pudingového těsta
Recept na Broskvový koláč z pudingového těsta: Pro těsto vložíme všechny přísady do mísy a pomocí ručního el. šlehače šleháme při nejvyšší rychlosti 2 minuty. Těsto dáme do vyššího plechu (30x40 cm, vymazaného a vysypaného hr. moukou), uhladíme a pečeme. El. trouba:Horní/spodní ohřev cca 180 st.(s předehřátím) Horkovzdušná trouba: cca 160 st. (s předehřátím) Plynová trouba:st. č.2-3 - podle vlastní zkušenosti s troubou (s předehřátím) Pečeme cca 25 minut Koláč necháme vychladnout. Na náplň promícháme ovocný jogurt a tenkou vrstvu natřeme na koláč. Broskve přecedíme (šťávu zachytíme) a necháme okapat. Rozkrájíme na osminky a poklademe na koláč. Šlehačku ušleháme se Smeta-fixy dotuha a natřeme ji na broskve. Na polevu odměříme 4 dcl broskvové šťávy, případně doplníme vodou na požadovaný objem a smícháme ji s pudingem bez vaření a šleháme 3 minuty dle návodu na obalu. Polevu dáme do zdobícího sáčku a nastříkáme na koláč mřížky nebo jiné tvary. Do doby podávání uložíme koláč do chladna.
Poznámka k receptu na Broskvový koláč z pudingového těsta: Recept mám opsaný ve svém sešitě, zdroj si nepamatuji. Vím, že je tu podobný moučník od Cathleen, tento se liší tím, že těsto je s příměsí pudingů. Někdy neseženu Puding bez vaření a tak polevu zhotovím uvařením obyčejného vanilkového pudingu (1 a čtvrť sáčku) s broskvovou šťávou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Broskvový koláč z pudingového těsta, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pipre (Jana)
- Datum vložení: 05.10.2009
- Počet porcí: 1 litr
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny
- Suroviny: Na těsto: 4 vejce 1,5 dcl oleje 15 dkg cukru krupice 2 Pudingy s vanilkovou příchutí Dr.Oetker 5 dkg polohrubé mouky 2 zarovnané lžičky kypř. práčku do pečiva Dr.Oetker Na náplň: broskvový jogurt (20-25 dkg) 1 plechovka (48 dkg) půlených broskví 3 kelímky šlehačky (po 2dcl) 2 Smeta-fixy Na polevu: 4 dcl broskvové šťávy 2 Pudingy bez vaření s vanilkovou příchutí Dr.Oetket
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na broskvový koláč z pudingového těsta,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Broskvový koláč z pudingového těsta - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Broskvový koláč z pudingového těsta
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|