RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Broskvový dort

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Broskvový dort, recepty Broskvový dort, Broskvový, dort


Recept na Broskvový dort

Recept na Broskvový dort je zařazen v kategorii dorty. K přípravě Broskvový dort budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
KORPUSY: 2 vejce 3/4 hrnku cukru krupice 2 hrnky hladké mouky 1/2 hrnku oleje 1 hrnek mléka 1 prášek do pečiva (do světlého korpusu přidat vanilkový cukr, do tmavého kakao) KRÉM: 2 odtučněné měkké tvarohy 1 vanilkový cukr 1 šlehačka v prášku 1 smetafix 1 lžíce rumu 1 lžíce cukru vychladlý neslazený kokosový pudink uvařený z 250ml mléka MARMELÁDA: broskvová nebo meruňková ZDOBENÍ: strouhaný kokos 1 plechovka broskví 1 želatina - čirá dortové kuličky - zlatobílé bílá cukrářská poleva piškoty.

Broskvový dort
Zvětšit obrázek

Recept na Broskvový dort

Recept na Broskvový dort:
KORPUSY: Žloutky + cukr vyšlehat do pěny. Bílky - vyšlehat tuhý sníh Do žloutkové hmoty přisypat mouku, mléko, olej, prášek do pečiva a ostatní suroviny (tmavý korpus + kakao, světlý korpus + vanilkový cukr). Naposledy vmíchat sníh a péct na 150°C asi 45 min KRÉM: Šlehačku připravit podle návodu,přisypat smetafix. Tvarohy vyšlehat s vanilkovým cukrem a rumem, přidat vychladlý kokosový pudink, cukr a hotovou šlehačku. Dát do ledničky. MARMELÁDA: Ještě ve skleničce nožem pořádně promíchat, aby šla hezky natírat na korpus. ZDOBENÍ: Oba vychladlé korpusy podříznout v půlce. Začít světlým korpusem, ten natřít marmeládou, přiložit tmavý plát, ten natřít krémem, další světlý natřít marmeládou a pokrýt hodně slaboučkými plátky broskví, přiložit poslední tmavý plát. Dort zboku natřít krémem a obsypat kokosem. Potom natřítkrémem i vršek. Polovinu vrchní části dortu posypat kuličkami, druhou nechat jen s krémem. Z broskví nakrájených na měsíčky udělat uprostřed růžici, další dílečky dát dokola ke kraji.Lehce potřít želatinou, aby broskve neosychaly. Z piškotů vykrájet malá srdíčka, ta z poloviny máčet do světlé polevy. Hotový dort dát do ledničky ztuhnout a asi po 2hod. podávat.

Poznámka k receptu na Broskvový dort:
Dneska ho teprve budu dávat rodičům, takže foto řezu pošlu, až ho ,,kuchnem" ;-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Broskvový dort, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Hanule
  • Datum vložení: 14.09.2010
  • Počet porcí: 5 porcí
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Dorty
  • Suroviny: KORPUSY: 2 vejce 3/4 hrnku cukru krupice 2 hrnky hladké mouky 1/2 hrnku oleje 1 hrnek mléka 1 prášek do pečiva (do světlého korpusu přidat vanilkový cukr, do tmavého kakao) KRÉM: 2 odtučněné měkké tvarohy 1 vanilkový cukr 1 šlehačka v prášku 1 smetafix 1 lžíce rumu 1 lžíce cukru vychladlý neslazený kokosový pudink uvařený z 250ml mléka MARMELÁDA: broskvová nebo meruňková ZDOBENÍ: strouhaný kokos 1 plechovka broskví 1 želatina - čirá dortové kuličky - zlatobílé bílá cukrářská poleva piškoty
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na broskvový dort, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Broskvový dort - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Broskvový dort

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist