RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Broskvový dezert

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Broskvový dezert, recepty Broskvový dezert, Broskvový, dezert


Recept na Broskvový dezert

Recept na Broskvový dezert je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry. K přípravě Broskvový dezert budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Korpus: 6 vajec, 240 g cukru krupice, 6 lžic oleje, 120 g hladké mouky, 120 g mletých ořechů Krém: Na máslový krém potřebuji 1 kostku změklého másla (250g) a 20 - 25dkg moučkového cukru. Pro zjemnění potřebuji ještě uvařený a vychladlý vanilkový pudink (stačí z 1/2 litru mléka), ten je třeba uvařit s předstihem. žlutá želatina( nebo šťáva z broskví), broskve.

Broskvový dezert
Zvětšit obrázek

Recept na Broskvový dezert

Recept na Broskvový dezert:
těsto: Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh. Vešleháme žloutky a pak olej. Chvíli společně prošleháme. Pak zlehka vmícháme mouku smíchanou s ořechy a těsto nalijeme do formy( nebo na plech s vymazaným a hrubou moukou vysypaným dnem. Upečeme (190°C, 30-40 minut). Po částečném zchladnutí, boky oddělíme od formy ostrým nožem a korpus vyklopíme. Krém: Ručním mixérem se šlehacími metlami šlehám máslo s cukrem tak dlouho, dokud není krém hladký. Potom začnu po lžičkách přidávat pudink. Měl by mít stejnou teplotu jako máslo, aby se krém nesrazil. Pudink postupně zašlehávám, krém je potom jemnější a má příjemnou vanilkovou příchuť. Celkem přidám do krému asi 3-4 lžíce pudinku. (Můžete přidat i trošičku rumu) Hotový krém nechám chvíli vychladit v ledničce a pak používám na zdobení a pomazání. Ořechový korpus potřeme máslovým krémem. Rozložíme broskve a připravenou želetinou polijeme dezert. Můžeme zdobit zbytkem máslového krému.

Poznámka k receptu na Broskvový dezert:
Pěkné, ale mohla jsi ho vyfotit radši z boku.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Broskvový dezert, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: lucie2211
  • Datum vložení: 24.03.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry
  • Suroviny: Korpus: 6 vajec, 240 g cukru krupice, 6 lžic oleje, 120 g hladké mouky, 120 g mletých ořechů Krém: Na máslový krém potřebuji 1 kostku změklého másla (250g) a 20 - 25dkg moučkového cukru. Pro zjemnění potřebuji ještě uvařený a vychladlý vanilkový pudink (stačí z 1/2 litru mléka), ten je třeba uvařit s předstihem. žlutá želatina( nebo šťáva z broskví), broskve
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na broskvový dezert, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Broskvový dezert - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Broskvový dezert

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist