RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Broskvové potěšení

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Broskvové potěšení, recepty Broskvové potěšení, Broskvové, potěšení


Recept na Broskvové potěšení

Recept na Broskvové potěšení je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny. K přípravě Broskvové potěšení budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400 g polohrubé mouky, 200 g krystalového cukru, 175 ml oleje, 250 ml mléka, 1/2 prášku do pečiva, 1 vejce. Ještě 2 hrsti krystalového cukru-pokud jsou broskve čerstvé, kompotové necukrovat. Drobenka z 1/2 másla+ krystalový cukr+ hrubá mouka.

Broskvové potěšení
Zvětšit obrázek

Recept na Broskvové potěšení

Recept na Broskvové potěšení:
v míse smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme cukr, mléko, olej, vejce a zapracujeme do hladkého, vláčného těsta-polotekuté konzistence. Na vyšší plech si dáme pečící papír, na něj těsto vylijeme a rozetřeme po celém plechu. Pak si okrájíme a zbavíme slupek broskve, nakrájíme si je na měsíčky, nebo menší kousky a naskládáme je na těsto a posypeme krystalovým cukrem. Připravíme si drobenku z povoleného másla, cukru a mouky a hustě celý koláč posypeme. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme na střední teplotu 25-35 minut, podle trouby.

Poznámka k receptu na Broskvové potěšení:
Podle maminčiného receptu dělám "Dvacetiminutový koláč"-recept tu mám a tohle je jeho obdoba mírně upravená-je dobrý, jako by jste jedli nějaké cukroví!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Broskvové potěšení, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: plech
  • Datum vložení: 27.10.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny
  • Suroviny: 400 g polohrubé mouky, 200 g krystalového cukru, 175 ml oleje, 250 ml mléka, 1/2 prášku do pečiva, 1 vejce. Ještě 2 hrsti krystalového cukru-pokud jsou broskve čerstvé, kompotové necukrovat. Drobenka z 1/2 másla+ krystalový cukr+ hrubá mouka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na broskvové potěšení, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Broskvové potěšení - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Broskvové potěšení

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist