RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Brokolice jako příloha k různě upravenému masu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Brokolice jako příloha k různě upravenému masu, recepty Brokolice jako příloha k různě upravenému masu, Brokolice, jako, příloha, různě, upravenému, masu


Recept na Brokolice jako příloha k různě upravenému masu

Recept na Brokolice jako příloha k různě upravenému masu je zařazen v kategorii přílohy. K přípravě Brokolice jako příloha k různě upravenému masu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
300 g brokolice 150 g Debrecínského špeku 1 lžíce oleje 1 malá cibule 2 stroužky česneku 1 necelá lžíce hladké mouky 2 lžíce Worcesteru 1 lžička sladké mleté papriky 200 ml studené vody sůl a mletý pepř na dochucení.

Brokolice jako příloha k různě upravenému masu
Zvětšit obrázek

Recept na Brokolice jako příloha k různě upravenému masu

Recept na Brokolice jako příloha k různě upravenému masu:
Očištěný košťál brokolice nastrouháme na hrubém slzičkovém struhadle. Růžičky brokolice spaříme horkou vodou a nasekáme nadrobno. Cibuli a část špeku nakrájíme nadrobno. Zbytek špeku nakrájíme na úzké nudličky. Do kastrolu na rozehřátý olej dáme orestovat cibuli společně se slaninou. Až začne slanina růžovět, přidáme brokolici, zlehka osolíme a poprášíme pepřem. Z vody, mouky, worcesteru a papriky umícháme záklechtku, kterou přilijeme k brokolici. Promícháme a slabým varem pod pokličkou a za občasného promíchání dusíme 15minut. Ke konci dušení přidáme prolisovaný česnek a podle potřeby dochutíme. Podáváme s vařeným bramborem a masem podle chuti.

Poznámka k receptu na Brokolice jako příloha k různě upravenému masu:
Našla jsem tady“Brokolici jako přílohu“v jiném provedení, tak recept přidávám do podobných.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brokolice jako příloha k různě upravenému masu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 13.06.2014
  • Počet porcí: 2 velké
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Přílohy
  • Suroviny: 300 g brokolice 150 g Debrecínského špeku 1 lžíce oleje 1 malá cibule 2 stroužky česneku 1 necelá lžíce hladké mouky 2 lžíce Worcesteru 1 lžička sladké mleté papriky 200 ml studené vody sůl a mletý pepř na dochucení
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brokolice jako příloha k různě upravenému masu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brokolice jako příloha k různě upravenému masu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brokolice jako příloha k různě upravenému masu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist