RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Brambory zapečené s lečem a mletým masem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Brambory zapečené s lečem a mletým masem, recepty Brambory zapečené s lečem a mletým masem, Brambory, zapečené, lečem, mletým, masem


Recept na Brambory zapečené s lečem a mletým masem

Recept na Brambory zapečené s lečem a mletým masem je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Brambory zapečené s lečem a mletým masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg brambor vařených ve slupce 500 g mletého vepřového masa 1 cibule 4 - 5 stroužků česneku sůl pepř 1 lžička mleté papriky 1 zeleninové lečo 3 vejce 2 dcl mléka 100 g strouhaného eidamu.

Brambory zapečené s lečem a mletým masem
Zvětšit obrázek

Recept na Brambory zapečené s lečem a mletým masem

Recept na Brambory zapečené s lečem a mletým masem:
Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na pánvi osmahneme cibulku, rozvoníme česnek, přidáme mleté maso a se solí, pepřem a paprikou dusíme 20 min. Pak přidáme lečo a vaříme ještě asi 5 min. Ve velké míse smícháme s bramborami a dáme do vymazaného vyššího pekáčku zapéct do trouby. Zapékáme asi 15 min. Pak zalijeme směsí rozšlehaných vajec v mléce a strouhaného sýra. Zapečeme dalších 15-20 min.

Poznámka k receptu na Brambory zapečené s lečem a mletým masem:
Vařila jsem podle tohoto receptu: http://www.onlinekucharka.cz/recept/2323/brambory-zapecene-s-lecem-a-mletym-masem (jen s malou obměnou přídavku česneku a pepře), a protože jsem si moc pochutnala a tady takový nenašla, komplet jsem ho zkopírovala a přidala i sem. Jestli to někoho uráží, tak se omlouvám, ale jinému může zase naopak přijít vhod...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brambory zapečené s lečem a mletým masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: snazilka
  • Datum vložení: 19.05.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 1 kg brambor vařených ve slupce 500 g mletého vepřového masa 1 cibule 4 - 5 stroužků česneku sůl pepř 1 lžička mleté papriky 1 zeleninové lečo 3 vejce 2 dcl mléka 100 g strouhaného eidamu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brambory zapečené s lečem a mletým masem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brambory zapečené s lečem a mletým masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brambory zapečené s lečem a mletým masem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist