|
Recept na Bramborové pyré zapečené s masem a sýrem
Recept na Bramborové pyré zapečené s masem a sýrem je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Bramborové pyré zapečené s masem a sýrem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg zemiakov 400 g hovädzieho a bravčového mäsa(mix) 200g paradajkového pretlaku cibuľa masť maslo mlieko prášková zmes maggi nápady podľa chuti 100g eidamu soľ,korenie,.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborové pyré zapečené s masem a sýrem
Recept na Bramborové pyré zapečené s masem a sýrem: Zo zemiakov, mlieka a masla a soli si spravíme klasické pyré. Na masti opečieme nakrájanú cibuľu, pridáme mleté mäso a opekáme. Osolíme, okoreníme, podlejeme pretlakom a dusíme domäkka. Keď je mäso hotové, zahustíme práškovou zmesou na zapekanie od Maggi napr.zemiaky so syrom alebo kuracie mäso so syrom. Ale každý si môže dať zmes podľa chuti. Na spodok zapekacej nádoby dáme maslo, rozotrieme, pridáme pyré, zmes mäsa, trocha nastrúhaného syra, znova pyré, mäsovú časť, pyré a nakoniec posypeme syrom. Pokvapkáme maslom a zapekáme na 180 stupňov asi pol hodinu.
Poznámka k receptu na Bramborové pyré zapečené s masem a sýrem: Toto jedlo som jedla na dovolenke a je to úžasné. Samozrejme suroviny som dávala odhadom podľa chuti, ale podarilo sa a je to vynikajúce. Na fotke je to trocha rozplesknuté, ale keď to vychladne, krásne sa to dá naberať.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborové pyré zapečené s masem a sýrem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Katarinka (Katka)
- Datum vložení: 25.11.2009
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 1 kg zemiakov 400 g hovädzieho a bravčového mäsa(mix) 200g paradajkového pretlaku cibuľa masť maslo mlieko prášková zmes maggi nápady podľa chuti 100g eidamu soľ,korenie,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborové pyré zapečené s masem a sýrem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborové pyré zapečené s masem a sýrem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborové pyré zapečené s masem a sýrem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|