|
Recept na Bramborové placky s ohnivým masem
Recept na Bramborové placky s ohnivým masem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Bramborové placky s ohnivým masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřová kýta, cibule, lečo, 1 feferonka , čili olej, hrášek, kapie, hořčice, kečup. Na bramborové placky: Brambory,(množství individuálně, podle počtu strávníků), vajíčko, česnek(dávám na každý brambor 1 stroužek), majoránka, sůl, pepř, kmín, hladká mouka, olej na smažení..
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborové placky s ohnivým masem
Recept na Bramborové placky s ohnivým masem: Na čili oleji si orestujeme cibuli a na ní přidáme na nudličky nakrájenou kýtu.(může být i plec).Opečeme ze všech stran, osolíme, malinko podlejeme a dusíme skoro do měkka. Pak přidáme lečo, které trochu zcedíme, ne úplně, pak nadrobno nakrájíme feferonku, přidáme kapii, hrášek. Nakonec zahustíme lžící hořčice a lžící kečupu. Brambory nastrouháme na jemných nudličkách, přidáme všechny ingredience, zamícháme a smažíme placky, na které pak klademe ohnivé maso. Zdobíme cibulí, ale kdo má rád, může kolem placek vytvořit zeleninovou oblohu. Já na to nejsem zrovna expert.
Poznámka k receptu na Bramborové placky s ohnivým masem: Kdo má rád tady to jídlo, ale nemůže ostré, nemusí samozřejmě použít ani feferon, ani čili olej. U nás platí, že musí být tak ostré, až jdou plameny z pusy.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborové placky s ohnivým masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 19.07.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Vepřová kýta, cibule, lečo, 1 feferonka , čili olej, hrášek, kapie, hořčice, kečup. Na bramborové placky: Brambory,(množství individuálně, podle počtu strávníků), vajíčko, česnek(dávám na každý brambor 1 stroužek), majoránka, sůl, pepř, kmín, hladká mouka, olej na smažení.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborové placky s ohnivým masem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborové placky s ohnivým masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborové placky s ohnivým masem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|