RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bramborové knedlíky,plněné uzeným s cibulkou a čubricou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bramborové knedlíky,plněné uzeným s cibulkou a čubricou, recepty Bramborové knedlíky,plněné uzeným s cibulkou a čubricou, Bramborové, knedlíky,plněné, uzeným, cibulkou, čub


Recept na Bramborové knedlíky,plněné uzeným s cibulkou a čubricou

Recept na Bramborové knedlíky,plněné uzeným s cibulkou a čubricou je zařazen v kategorii bramborová jídla. K přípravě Bramborové knedlíky,plněné uzeným s cibulkou a čubricou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
na knedlíky 1000 g uvařených a oloupaných brambor 300 g hrubé mouky 200 g solamylu 2 kl soli 2 pl soli do vody na vaření knedlíků na náplň 400 g uzených,vakuově balených vepřových kostek /Kaufland 3 pl osmažené cibulky 2 kl koření čubrica dále budeme potřebovat 4 pl oleje 4 velké cibule 2 pl oleje na omaštění knedlíků po vytažení z vody kl=kávová lžička pl=polévková lžíce.

Bramborové knedlíky,plněné uzeným s cibulkou a čubricou
Zvětšit obrázek

Recept na Bramborové knedlíky,plněné uzeným s cibulkou a čubricou

Recept na Bramborové knedlíky,plněné uzeným s cibulkou a čubricou:
Očištěné cibule nakrájíme nadrobno a na 4lžících oleje osmažíme do zlatavé barvy. 3lžíce odebereme do náplně a zbytek dáme bokem na posypání hotových knedlíků. Uzené kostky nameleme na masovém mlýnku, přidáme osmaženou cibuli, čubricu a nejlépe rukou vše pořádně promícháme. Den předem ve sluce uvařené brambory oloupeme a nameleme na masovém mlýnku(nebo nastrouháme na jemném slzičkovém struhadle). Přidáme mouku, solamyl a sůl a dobře propracujeme(já těsto dělávám ve velké míse,ale můžeme připravit i na pracovní desce). Do většího, hlubšího hrnce dáme vařit vodu na knedlíky. Z bramborového těsta vytvoříme válec zhruba 30cm dlouhý. Nakrájíme asi 1,5cm široké plátky, které rukou trošku zploštíme. Do středu každého vložíme náplň, zabalíme a mezi dlaněma vytvarujeme do úhledné šišky. Takto připravené knedlíky vložíme do vroucí osolené vody. Až nám voda znovu zavaří, plamen ubereme na minimum, vařečkou ode dna promícháme a po vynoření knedlíků vaříme 8minut. Knedlíky z vody vybereme do mísy(na zkoušku můžeme vytáhnout 1knedlík, rozřízneme a zjistíme, není-li kolem náplně mokvavý)pokapeme 2lžícemi oleje a promícháme. Tím zabráníme slepení a okorání knedlíků. Hotové knedlíky podáváme posypané zbytkem osmažené cibulky, můžeme také podávat s podušeným, hlávkovým, nebo kyselým zelím. Hodí se také ke špenátu.

Poznámka k receptu na Bramborové knedlíky,plněné uzeným s cibulkou a čubricou:
Stejné těsto na knedlíky jsem zde nenašla, tak přidávám další verzi, která je také moc dobrá. Uzené, vakuově balené kostky mají tu výhodu, že se nemusí nijak náročně připravovat(dusit, vařit).Ochucené čubricou a osmaženou cibulkou mělo mleté maso velice dobrou chuť. My jsme si moc pochutnali a věřím, že se rcp bude líbit i Vám:-) Já jsem podávala s červeným zelím na víně, dušemým s jablkem a křenem. http://www.toprecepty.cz/recept/30710-cervene-zeli...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborové knedlíky,plněné uzeným s cibulkou a čubricou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 18.03.2013
  • Počet porcí: 20 ks větších knedlíků
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bramborová jídla
  • Suroviny: na knedlíky 1000 g uvařených a oloupaných brambor 300 g hrubé mouky 200 g solamylu 2 kl soli 2 pl soli do vody na vaření knedlíků na náplň 400 g uzených,vakuově balených vepřových kostek /Kaufland 3 pl osmažené cibulky 2 kl koření čubrica dále budeme potřebovat 4 pl oleje 4 velké cibule 2 pl oleje na omaštění knedlíků po vytažení z vody kl=kávová lžička pl=polévková lžíce
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborové knedlíky,plněné uzeným s cibulkou a čubricou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborové knedlíky,plněné uzeným s cibulkou a čubricou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborové knedlíky,plněné uzeným s cibulkou a čubricou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist