RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bramborová buchta podle naší Babči

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bramborová buchta podle naší Babči, recepty Bramborová buchta podle naší Babči, Bramborová, buchta, podle, naší, Babči


Recept na Bramborová buchta podle naší Babči

Recept na Bramborová buchta podle naší Babči je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Bramborová buchta podle naší Babči budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Brambory podle potřeby 2 ks vejce 700 g uzené krkovičky 2oo g mletých nebo sekaných vepřových škvarků 6 stroužků česneku 1 větší a jedna menší cibule 500 g kysaného zelí hladká mouka dle potřeby mléko dle potřeby Sádlo, sůl , pepř, majoránka, prášek do pečiva.

Bramborová buchta podle naší Babči
Zvětšit obrázek

Recept na Bramborová buchta podle naší Babči

Recept na Bramborová buchta podle naší Babči:
Pokud chceš svého miláčka potěšiti dobrou krmí, navoď patřičnou atmosféru. Večer otevři lahvinku vína, buď milá a pozorná, večer pomilována - to za tu lavinku, nedude tušiti, že to nebylo k tvůli tomu. Proč a co se to děje stejně nepochopí, ani když mu napíšeš nákup. Napiš, určitě by to zapoměl. Nedávej mu peníze, za tu noc to zaplatí bez mrknutí. Ty zatím plánuj. Vezmi mísu, nasrouhej brambory, ne se slupkou, za polibek tatík nebo za pohlavek nezdárný synek oloupe. Nastrouhej na jemném struhadle. Však víš kolik, dneska to vezmi od oka a příště už toho bude jednou tolik. Osmaž do růžova na sádle cibulku a přidej k těm bramborům. Asi třetinu uzeného nakrájej na kostičky a ostatní na plátky. Ty kostky a škavarky přidej k bramborům a potom vše udělej jako na bramborák, nezapomeň tam vrznout ta vejce. Přisyp kypřící prášek, zamíchej a teď to přijde. Vymaž ten pekáček sádlem, dej vrstvu těsta, polož plátky uzeného, že čumí, to neva, nechej ho a otevři jedno pivko. Dej si loka a ostatní mu nechej. Ten bude koukat, jo pokračuj další vrstvu. Potom šoupni to dílo do předehřáté trouby na 220, nechej asi dvacet minut zatáhnout a potom pomaleji dopeč. Asi celkem 45 min, znáš fígl se špejlí a bábovkou, tady to je stejné, prostě to poznáš. Zelí uvaříš a uděláš podle vaší chuti, doděláš cibulovou zásmažkou a je hotovo. Každému dej flák té buchty přidej zelí, tátovi a sobě pivko, ratolestem podle velikosti mléko nebo krapet pivka cucnou od tatíka. Bramboračka nebo čočková před tím udělá své. Budou tě chválit, líbat, na rukou nosit a kdyby náhodou zbylo, teda jenom náhodou, tak studené jako svačinka super. Do týdne vaříš ještě jednou pro kamarádky a pro rodinku taky.

Poznámka k receptu na Bramborová buchta podle naší Babči:
Vyzkoušeno, doporučeno a kdyby náhodou některá zapoměla na ten kypřící, tak se nic neděje je to dobré i tak. Kamarádky jistě přiloží patřičné fotografie. Předem Vám ze srdce děkuji.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborová buchta podle naší Babči, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: pekáč
  • Datum vložení: 25.01.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Brambory podle potřeby 2 ks vejce 700 g uzené krkovičky 2oo g mletých nebo sekaných vepřových škvarků 6 stroužků česneku 1 větší a jedna menší cibule 500 g kysaného zelí hladká mouka dle potřeby mléko dle potřeby Sádlo, sůl , pepř, majoránka, prášek do pečiva
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborová buchta podle naší babči, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborová buchta podle naší Babči - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborová buchta podle naší Babči

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist