|
Recept na Bílá zelňačka od Remčuly
Recept na Bílá zelňačka od Remčuly je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Bílá zelňačka od Remčuly budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kysané zelí, asi půl kila,kysaná smetana, žampiony, nebo i jiné houby,vývar, nebo kostku masoxu, asi 2 větší brambory,cibule, olej, asi 2 lžíce hladké mouky na zahuštění.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Bílá zelňačka od Remčuly
Recept na Bílá zelňačka od Remčuly: Na cibuli si osmažím nakrájené žampiony, přidáme kyselé, pokrájené zelí, zalijeme vývarem a asi 15 minut povaříme. Když je zelí měkké, přidáme brambory a zákletku z mouky a kysané smatany.
Poznámka k receptu na Bílá zelňačka od Remčuly: Hledám inspiraci, co se týče polívek. Tuhle co nejdříve udělám
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bílá zelňačka od Remčuly, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 29.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: Kysané zelí, asi půl kila,kysaná smetana, žampiony, nebo i jiné houby,vývar, nebo kostku masoxu, asi 2 větší brambory,cibule, olej, asi 2 lžíce hladké mouky na zahuštění
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bílá zelňačka od remčuly,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bílá zelňačka od Remčuly - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bílá zelňačka od Remčuly
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|