RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bílá zelňačka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bílá zelňačka, recepty Bílá zelňačka, Bílá, zelňačka


Recept na Bílá zelňačka

Recept na Bílá zelňačka je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Bílá zelňačka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Bílé kysané zelí Brambory Liberecké párky(nebo jakékoliv podle chuti) olej,cibule,mouka(na cibulovou jíšku) polévkové koření(magi) sůl tatra mléko(nebo smetana).

Bílá zelňačka
Zvětšit obrázek

Recept na Bílá zelňačka

Recept na Bílá zelňačka:
Do jednoho hrnce dáme vařit zelí a do druhého brambory na kostičky.Nikdy nevaříme dohromady jinak zůstanou brambory na povrchu tvrdé.Až je zelí měkké a brambory středně, dáme je dohromady do hrnce.Nakrájený párek na kostičky přidáme do hrnce.Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku.Když je dozlatova přidáme mouku a za stálého míchání uděláme řidkou kašičku(jíšku).Jíšku oprahneme do zlatova a poté za stálého míchání ji vléváme do polévky.Chvíli povaříme a okořeníme solí a polévkovým kořením.Na zjemnění polévky za stáleho míchání vléváme tatru mléko.

Poznámka k receptu na Bílá zelňačka:
vynikající s čerstvým chlebem!Foto dodám:o)je to velice dobrá a levná polévka.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bílá zelňačka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Darja (Darja Cavalieri)
  • Datum vložení: 27.03.2009
  • Počet porcí: 4 ks
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: Bílé kysané zelí Brambory Liberecké párky(nebo jakékoliv podle chuti) olej,cibule,mouka(na cibulovou jíšku) polévkové koření(magi) sůl tatra mléko(nebo smetana)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bílá zelňačka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bílá zelňačka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bílá zelňačka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist