RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bigos v Pomalém hrnci

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bigos v Pomalém hrnci, recepty Bigos v Pomalém hrnci, Bigos, Pomalém, hrnci


Recept na Bigos v Pomalém hrnci

Recept na Bigos v Pomalém hrnci je zařazen v kategorii pomalý hrnec. K přípravě Bigos v Pomalém hrnci budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
200 g kysaného zelí 200 g čerstvého zelí 100g Královské klobásy 100 g králičího masíčka (stehno např.) 100 g krůtího ořezu 100 g vepřové kotlety 100 g hovězího (já měla líčka) Hrst sušených hub (nemusí nutně být) - nenamáčíme je 1 cibule 2 dcl červeného vína 1 vrchovatá PL sádla se škvarky Po špetkách koření oregana, pepře, drceného kmínu, uzené a pálivé papriky (lze i chilli).

Bigos v Pomalém hrnci
Zvětšit obrázek

Recept na Bigos v Pomalém hrnci

Recept na Bigos v Pomalém hrnci:
Čerstvé zelí nakrouháme, kysané překrájíme na kousky. Klobásku nakrájíme na kolečka, ostatní maso na kousky. Cibuli nasekáme na hrubé kostky. Maso obalíme v uvedené směsi koření. Dno hrnce vytřeme sádlem se škvarky. Vložíme cibuli a obě zelí se sušenými houbami – houby nenamáčíme. Na zelí vložíme maso. Zalijeme vínem. Pomalíme na druhém stupni 4 hodiny, dle potřeby čas přidáme do požadované měkkosti. Dochutíme, promícháme, hrnec vypneme a necháme 10 minut na dokonalé propojení chutí. Bigos je dobré nechat aspoň 24 hodin uležet. Ale jelikož je to aspoň u nás jídlo na víc dní, tak se prostě uleží Větší jedlíci k bigosu dají chléb.

Poznámka k receptu na Bigos v Pomalém hrnci:
Opět velká spokojenost s PH. Jídlo je šťavnaté, voňavé a ušpiníme jen jednu nádobu. Druh ingrediencí jsem volila dle obsahu mrazáku. Je možné použít jakékoli maso, jen by neměla chybět pikantní klobása, samozřejmě nesmí chybět oba druhy zelí. Množství jsem musela upravit tak, aby se snědlo v odpovídající době skladování v lednici, neb nemůžu dát do plného mrazáku.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bigos v Pomalém hrnci, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: spagetka
  • Datum vložení: 18.03.2014
  • Počet porcí: podle jedíků 4 - 5
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pomalý hrnec
  • Suroviny: 200 g kysaného zelí 200 g čerstvého zelí 100g Královské klobásy 100 g králičího masíčka (stehno např.) 100 g krůtího ořezu 100 g vepřové kotlety 100 g hovězího (já měla líčka) Hrst sušených hub (nemusí nutně být) - nenamáčíme je 1 cibule 2 dcl červeného vína 1 vrchovatá PL sádla se škvarky Po špetkách koření oregana, pepře, drceného kmínu, uzené a pálivé papriky (lze i chilli)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bigos v pomalém hrnci, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bigos v Pomalém hrnci - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bigos v Pomalém hrnci

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist