RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bezpracné kuře s rýží

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bezpracné kuře s rýží, recepty Bezpracné kuře s rýží, Bezpracné, kuře, rýží


Recept na Bezpracné kuře s rýží

Recept na Bezpracné kuře s rýží je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Bezpracné kuře s rýží budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
kuře (můžete použít naporcované kuře nebo stehýnka či kuřecí čtvrtky - použila jsem 2 čtvrky o váze necelých 500 g) 500 g rýže (vybrala jsem rýži natural - je výživově hodnotnější a také chutnější - jen se déle vaří) 1 l zeleninového nebo kuřecího vývaru kousek másla a olej 1 svazek jarní cibulky 4 stroužky česneku 100 g rozinek (v bio kvalitě jsou opravdu nejlepší - nejsou přeslazené a jsou přirozeně "kyselé") 1 konzerva ananasu (ta má měla 340 g "pevné části", šťávu potřebovat nebudeme).

Bezpracné kuře s rýží
Zvětšit obrázek

Recept na Bezpracné kuře s rýží

Recept na Bezpracné kuře s rýží:
Kuřecí čtvrtky, stehýnka, křídla nebo co máte opečeme zprudka na pánvi (cca 6 - 8 minut po každé straně). Mezitím si nakrájíme jarní cibulku a česnek. Maso osolíme po obou stranách a přidáme jarní cibulku s česnekem a plátkem másla. Opečené maso s přendáme do zapékací nádoby (pekáček, kastrol...), zasypeme rýží a zalijeme vývarem. Pečeme při nižší teplotě (kolem 180 stupních) nebo využijte remosku, která se pro tento způsob vaření hodí. V remosce jsem pekla kuře asi hodinu a čtvrt - záleží ale na velikosti kuřecího masa, druhu rýže i teplotě, při které pečete. Asi 10 minut před koncem pečením vmícháme rozinky a kousky ananasu. Přeji dobrou chuť.

Poznámka k receptu na Bezpracné kuře s rýží:
Doba pečení záleží na velikosti kuřecích kousků a také druhu rýže.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bezpracné kuře s rýží, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: coco-choc
  • Datum vložení: 10.12.2009
  • Počet porcí: 4 - 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: kuře (můžete použít naporcované kuře nebo stehýnka či kuřecí čtvrtky - použila jsem 2 čtvrky o váze necelých 500 g) 500 g rýže (vybrala jsem rýži natural - je výživově hodnotnější a také chutnější - jen se déle vaří) 1 l zeleninového nebo kuřecího vývaru kousek másla a olej 1 svazek jarní cibulky 4 stroužky česneku 100 g rozinek (v bio kvalitě jsou opravdu nejlepší - nejsou přeslazené a jsou přirozeně "kyselé") 1 konzerva ananasu (ta má měla 340 g "pevné části", šťávu potřebovat nebudeme)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bezpracné kuře s rýží, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bezpracné kuře s rýží - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bezpracné kuře s rýží

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist