RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni, recepty Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni, Bazalková, kuřecí, játra, s teplou, zeleninou, /, dietni


Recept na Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni

Recept na Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni je zařazen v kategorii dietní recepty - dia - redukční. K přípravě Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
150 g kuřecích jater 1 lžička rostlinného oleje Bazalka sušená i čerstvá Sůl, bílý pepř 250 g libovolná směs zeleniny vařené v páře.

Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni
Zvětšit obrázek

Recept na Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni

Recept na Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni:
Kuřecí játra opláchneme pod tekoucí vodou, vložíme do misky a hojně zasypeme sušenou nebo čerstvě posekanou bazalkou, přidáme lžičku oleje a promícháme. Necháme odstát alespoň 30 minut nebo i déle v chladničce. Na rozehřátou pánev vložíme bazalková játra a opékáme. Pokud je třeba, podléváme průběžně vodou nebo vývarem. Před koncem restování dochutíme solí nebo i pepřem podle chuti a pro zvýraznění aroma vmícháme ještě čerstvé lístky bazalky. Podáváme s teplou zeleninou v případě redukčního režimu, či s bramborem v udržovacím období. Recept je vhodný pro oběd nebo večeři.

Poznámka k receptu na Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni:
Druh: Recept vhodný pro redukci váhy i udržovací režim Hodnoty (pro 1 porci, bez přílohy): 1548 kJ Bílkoviny 36 g Sacharidy 26 g Tuky 14 g Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® - http://www.komplimentinstitut.cz, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 16letých zkušeností.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Institut kompliment
  • Datum vložení: 06.02.2010
  • Počet porcí: 1 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Dietní recepty - DIA - Redukční
  • Suroviny: 150 g kuřecích jater 1 lžička rostlinného oleje Bazalka sušená i čerstvá Sůl, bílý pepř 250 g libovolná směs zeleniny vařené v páře
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist