RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bavorské vdolečky I.

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bavorské vdolečky I., recepty Bavorské vdolečky I., Bavorské, vdolečky, I.


Recept na Bavorské vdolečky I.

Recept na Bavorské vdolečky I. je zařazen v kategorii sladká jídla. K přípravě Bavorské vdolečky I. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g polohrubé mouky, 20 g droždí, 20 g másla do těsta, 2 lžičky cukru, 1 žloutek,1/4 l mléka, 1 lžičku soli Povrch ozdobíme tvarohem a povidlami..

Bavorské vdolečky I.
Zvětšit obrázek

Recept na Bavorské vdolečky I.

Recept na Bavorské vdolečky I.:
Do vlažného mléka dáme cukr a droždí a necháme na teplém místě kynout. Do mouky přidáme lžičku soli, promícháme a přidáme rozkvedlaný kvásek, popřípadě ještě trochu mléka. Dále přidáme žloutek a rozpuštěné máslo. Vypracujeme těsto tak, aby se nám nelepilo na vařečku. Těsto ještě necháme v míse pod utěrkou kynout asi hodinu. Rozválíme těsto na tloušťku 1-1,5 cm, vykrajujeme kolečka/já vykrajuji skleničkou o průměru 6,5 cm/ necháme je ještě asi 10 minut na stole kynout a pak je osmažíme na oleji po obou stranách při zavřené pokličce/já nepoužívám fritézu, ale smažím je v malém hrnci, do kterého naliju více oleje/ Smažíme pár minut do zlatova.

Poznámka k receptu na Bavorské vdolečky I.:
přidala jsem ještě 2 lžíce rumu a ještě jedno vejce přidávám bodík a obrázek

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bavorské vdolečky I., kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Iwakk (Iveta)
  • Datum vložení: 25.11.2010
  • Počet porcí: 50-60 ks
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Sladká jídla
  • Suroviny: 500 g polohrubé mouky, 20 g droždí, 20 g másla do těsta, 2 lžičky cukru, 1 žloutek,1/4 l mléka, 1 lžičku soli Povrch ozdobíme tvarohem a povidlami.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bavorské vdolečky i., pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bavorské vdolečky I. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bavorské vdolečky I.

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist