RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem, recepty Barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem, Barevná, vláčná, buchta, ", cik, -, cak", ovocem


Recept na Barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem

Recept na Barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem je zařazen v kategorii moučníky - Řezy - Řezy s ovocem, bublaniny. K přípravě Barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 a půl hrnku polohrubé mouky 2 a půl hrnku podmáslí /kyšky/ 1 a ¼ hrnku cukru moučky 1-2 vejce ½ hrnku oleje ½ prášku do pečiva ½ prášku do perníku 3 PL kakaa nebo instantní kávy 1 ČL rumu nebo rumové tresti mleté oříšky na posypání ovoce + moučkový cukr na posyp + ovoce cca 450 g ( několik švestek, ostružin, červené a bílé hroznové víno ) + tuk a mouka na vysypání plechu.

Barevná a vláčná buchta
Zvětšit obrázek

Recept na Barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem

Recept na Barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem:
Uvedené suroviny zamícháme a jednu třetinu těsta si oddělíme. První část /dvě třetiny /těsta nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Druhou část těsta /jednu třetinu/ smícháme způsobem - cik - cak - s kakaem ( nebo kávou ) a nalijeme na první velkou část těsta. Posypeme vypeckovanými půlkami švestek, ostružinami, hroznovým vínem, také způsobem cik - cak. Zasypeme umletými oříšky a dáme péci do předem vyhřáté trouby na 160-180 stupňů na cca 25-30 minut. Posypeme moučkovým cukrem a podáváme.

Poznámka k receptu na Barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem:
Podáváme ke kávě, třeba i ke sledovaní tv - studia Londýn aneb k jiným klidovým aktivitám.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 24.09.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Řezy - Řezy s ovocem, bublaniny
  • Suroviny: 2 a půl hrnku polohrubé mouky 2 a půl hrnku podmáslí /kyšky/ 1 a ¼ hrnku cukru moučky 1-2 vejce ½ hrnku oleje ½ prášku do pečiva ½ prášku do perníku 3 PL kakaa nebo instantní kávy 1 ČL rumu nebo rumové tresti mleté oříšky na posypání ovoce + moučkový cukr na posyp + ovoce cca 450 g ( několik švestek, ostružin, červené a bílé hroznové víno ) + tuk a mouka na vysypání plechu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Barevná a vláčná buchta " cik - cak" s ovocem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist