RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Balíčky z václavek

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Balíčky z václavek, recepty Balíčky z václavek, Balíčky, václavek


Recept na Balíčky z václavek

Recept na Balíčky z václavek je zařazen v kategorii houby. K přípravě Balíčky z václavek budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
8 listov kapusty ( zelí ), 1 kg zemiakov uvarených v šupke Náplň : 500 g podpňoviek ( václavky ), 1 cibuľa, olej, ¼ karfiolu ( květáku ), hrsť ovsených vločiek, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžička tymiánu, 3 strúčiky cesnaku, 1 vajce, 100 g strúhaného syra Omáčka : 0,25 l paradajkového pyré, 0,25 l vývaru, 3 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie.

Balíčky z václavek
Zvětšit obrázek

Recept na Balíčky z václavek

Recept na Balíčky z václavek:
Cibuľu narežeme a na troche oleja orestujeme. Pridáme narezané podpňovky, narezaný karfiol, prelisovaný cesnak, osolíme, okoreníme, podlejeme trochou vody a dusíme 20 min. Ochutíme tymiánom, vsypeme vločky, a zakryté necháme dôjsť, aby vločky vsali prebytočnú tekutinu ( podľa toho volíme množstvo vločiek ). Nakoniec vmiešame vajíčko a strúhaný syr. Listy povaríme vo vode 3 minúty a necháme dobre otiecť. Na každý list dáme náplň a zabalíme balíček. Pekáčik vytrieme olejom a uložíme balíčky tak, aby boli medzi nimi medzery ( pozri obrázok ). Zalejeme paradajkovým pyré rozmiešaným s vývarom, soľou, prelisovaným cesnakom a korením. V rúre pečieme 30 minút. Ak treba, prilievame vývar. Vyberieme pekáčik a do medzier uložíme varené a ošúpané zemiaky. Vložíme späť do rúry a ešte 10 minút zapečieme.

Poznámka k receptu na Balíčky z václavek:
Já plnila papriky směsí z václavek a zapékala na cibuli s trochou česneku.Bylo to fajn a tohle vyzkoušim,mám ještě v mrazáku,heč.Mne nedostaneš.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Balíčky z václavek, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: tejaja
  • Datum vložení: 13.12.2010
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Houby
  • Suroviny: 8 listov kapusty ( zelí ), 1 kg zemiakov uvarených v šupke Náplň : 500 g podpňoviek ( václavky ), 1 cibuľa, olej, ¼ karfiolu ( květáku ), hrsť ovsených vločiek, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžička tymiánu, 3 strúčiky cesnaku, 1 vajce, 100 g strúhaného syra Omáčka : 0,25 l paradajkového pyré, 0,25 l vývaru, 3 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na balíčky z václavek, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Balíčky z václavek - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Balíčky z václavek

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist