RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Azu po tatarsku z vepřového.

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Azu po tatarsku z vepřového., recepty Azu po tatarsku z vepřového., Azu, po, tatarsku, vepřového.


Recept na Azu po tatarsku z vepřového.

Recept na Azu po tatarsku z vepřového. je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Azu po tatarsku z vepřového. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
700g vepřového plecka nebo krčku 3 sterilované okurky 3 lžíce kečupu 100ml bílého vína nebo vody 3 lžíce oleje 2 lžičky soli 0,5 lžičky pepře 0,5 lžičky chilli 1 lžíce hladké mouky asi 50ml vývaru nebo vody.

Azu po tatarsku z vepřového.
Zvětšit obrázek

Recept na Azu po tatarsku z vepřového.

Recept na Azu po tatarsku z vepřového.:
Maso nakrájíme na úzké nudličky, okurky na kostičky. Do nádoby el.tlakového hrnce nalijeme olej do něj nasypeme veškeré koření promícháme, nasypeme nakrájené maso a zase dobře promícháme, aby se stejnoměrně obalilo v kořeněné směsi. Hrnec zapneme bez víka tlačítkem START a chvilinku počkáme až se rozehřeje. (Trvá to opravdu chviličku). Maso za občasného míchání osmažíme a vypneme hrnec. Nalijeme víno nebo vodu a kečup a přisypeme okurky. Zase dobře promícháme a na hrnec nasadíme víko. Zapneme na program CHICKEN DUCK MEAT a počkáme až hrnec signalizuje konec vaření. Můžeme páru vypustit regulačním ventilem, nebo počkáme až se vypustí sama a otevřeme víko. Můžeme zahustit 1 lžíci hladké mouky, rozmíchané ve víně, vodě nebo vývaru tak, že bez poklice znovu zapneme program a vlijeme záklechtku k masu a chvilku za stáleho míchání provaříme. Podáváme s rýži

Poznámka k receptu na Azu po tatarsku z vepřového.:
Recept je samozřejmě určený i k vaření v normálním tlakáči nebo na sporáku v hrnci. Je třeba si upravit tekutiny.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Azu po tatarsku z vepřového., kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: aja.g (Alena)
  • Datum vložení: 08.09.2009
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 700g vepřového plecka nebo krčku 3 sterilované okurky 3 lžíce kečupu 100ml bílého vína nebo vody 3 lžíce oleje 2 lžičky soli 0,5 lžičky pepře 0,5 lžičky chilli 1 lžíce hladké mouky asi 50ml vývaru nebo vody
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na azu po tatarsku z vepřového., pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Azu po tatarsku z vepřového. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Azu po tatarsku z vepřového.

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist