RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Anglická hovězí pečeně

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Anglická hovězí pečeně, recepty Anglická hovězí pečeně, Anglická, hovězí, pečeně


Recept na Anglická hovězí pečeně

Recept na Anglická hovězí pečeně je zařazen v kategorii pomalý hrnec. K přípravě Anglická hovězí pečeně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
hovězí maso přední (podplečí-krk)cca 1,5 kg pepř sušená hořčice pikantní hořčice cibule sůl olej nítě na svázání masa maso lze i prošpikovat.

Anglická hovězí pečeně
Zvětšit obrázek

Recept na Anglická hovězí pečeně

Recept na Anglická hovězí pečeně:
Hovězí maso (je podle mne lepší přední, mírně prorostlé) omyjeme, osušíme, potřeme marinádou ze sušené hořčice, pikantní hořčice, pepře a trošky oleje. Maso svážeme a necháme odležet na chladném místě nejlépe přes noc. Poté jej zprudka opečeme (já pekla rovnou v kameninové nádobě pomalého hrnce) na trošce oleje. Vyjmeme, do hrnce vložíme na kolečka nakrájenou cibuli, vložíme zpět maso, osolíme, můžeme podlít cca 150 ml vody (nebo vína). Hrnec zapneme na 4 hod. High V případě, že nemáte "pomalý hrnec" bych postup dodržela, maso bych poté vložila do trouby, pevně zabezpečila alobalem proti úniku páry a pekla bych při VELMI nízké teplotě asi 120 stupňů také 4 hodiny. Poté maso vyjmeme, necháme odpočinout cca 20 minut, odstraníme níti. Vzniklou omáčku můžete zahustit "záklotkou" z trošky vody a hl. mouky, nebo vhodit kuličku z másla a hl. mouky. Samozřejmě omáčku v tomto případě provaříme. Podáváme s bramborem (rozšťouchaným s troškou teplé smetany a cibulkou) a dušenou mrkvičkou. Můj syn tuto pečeni miluje s chlebem nakrájenou na slabé plátky a majonézou ;-)

Poznámka k receptu na Anglická hovězí pečeně:
Sušenou hořčici lze zakoupit v této prodejně : http://www.robertson.cz/eshop/show/3633?itemsConta... Zdroj:http://www.zdravavarecka.cz/

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Anglická hovězí pečeně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Iljusa
  • Datum vložení: 17.12.2009
  • Počet porcí: 3 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pomalý hrnec
  • Suroviny: hovězí maso přední (podplečí-krk)cca 1,5 kg pepř sušená hořčice pikantní hořčice cibule sůl olej nítě na svázání masa maso lze i prošpikovat
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na anglická hovězí pečeně, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Anglická hovězí pečeně

Vložit příspěvek pro Anglická hovězí pečeně

Předmět: roastbeef
Datum: 07.11.2017 20:06:44Autor: Jitka Odvárková
Dobrý den, hledám na netu recept na r. v pomalém hrnci, myslíte, že by v něm šel připravit ?

Jitka
Odpovědět

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Anglická hovězí pečeně

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist