RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Adventni kure s marmeladou z cerveneho zeli

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Adventni kure s marmeladou z cerveneho zeli, recepty Adventni kure s marmeladou z cerveneho zeli, Adventni, kure, marmeladou, cerveneho, zeli


Recept na Adventni kure s marmeladou z cerveneho zeli

Recept na Adventni kure s marmeladou z cerveneho zeli je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Adventni kure s marmeladou z cerveneho zeli budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
6 kurecich kousku (pouzila jsem 5 dolnich stehen a 1 prso) na marinadu: 1 lzicka mlete cervene papriky 1 lzicka kari 1 lzice medu 2 lzice teriyaki omacky 1 prolisovany strouzek cesneku trocha nastrouhane kury z citronu (pouze vrchni zluta cast) trocha stavy z citronu 3 lzice olivoveho oleje sul, pepr do pekacku: 1 vetsi prepuleny cesnek 1 cela skorice 1 cely badyan 2 hrebicky 1/2 citronu snitka rozmarynu 5 tenkych platku masla na marmeladu: 1/2 hlavky cerveneho zeli 1 cervena cibule 300 - 400 ml jablecneho dzusu 1 jablko 60 g tmaveho trtinoveho cukru kousek zazvoru 1 lzice rybizove marmelady sul kmin stava z 1/2 citronu.

Adventni kure s marmeladou z cerveneho zeli
Zvětšit obrázek

Recept na Adventni kure s marmeladou z cerveneho zeli

Recept na Adventni kure s marmeladou z cerveneho zeli:
Ingredience na marinadu smichame. Kureci kousky omyjeme, osusime, ze vsech stran pomazeme marinadou, naskladame do pecici nadody, do ktere jsme narovnali platky masla a nechame 1/2 hodiny pri pokojove teplote ulezet. Pote pridame prepuleny cesnek, skorici, badyan, rozmaryn a citron, do ktereho jsme zapichli hrebicky. Skorici a badyan polozime na maso. Lehce podlijeme trochou vody a pri 120 stupnich peceme prikryte 4 hodiny. Po uplynuti doby odkryjeme, skorici a badyan prendame z masa primo do vypeku, zvysime teplotu na 150 stupnu a jeste 1 hodinu dopekame. Polevame vypekem. Cervenou cibuli nakrajime nadrobno, nechame na oleji zesklovatet, pridame trtinovy cukr a jemne zkaramelizujeme. Pak pridame nakrajene zeli, nastrouhany zazvor, nakrajene jablko, sul, kmin, citronovou stavu a zalijeme jablecnym dzusem. Za obcasneho michani dusime domekka. Dle potreby podlevame jablecnym dzusem. Nakonec vmichame rybizovou marmeladu a rozmixujeme. Podavame s bramborovym knedlikem.

Poznámka k receptu na Adventni kure s marmeladou z cerveneho zeli:
inspirace na marmeladu, lehce upraveno: http://www.novinky.cz/vanoce/285580-svatecni-menu-...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Adventni kure s marmeladou z cerveneho zeli, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: aisha
  • Datum vložení: 27.01.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 6 kurecich kousku (pouzila jsem 5 dolnich stehen a 1 prso) na marinadu: 1 lzicka mlete cervene papriky 1 lzicka kari 1 lzice medu 2 lzice teriyaki omacky 1 prolisovany strouzek cesneku trocha nastrouhane kury z citronu (pouze vrchni zluta cast) trocha stavy z citronu 3 lzice olivoveho oleje sul, pepr do pekacku: 1 vetsi prepuleny cesnek 1 cela skorice 1 cely badyan 2 hrebicky 1/2 citronu snitka rozmarynu 5 tenkych platku masla na marmeladu: 1/2 hlavky cerveneho zeli 1 cervena cibule 300 - 400 ml jablecneho dzusu 1 jablko 60 g tmaveho trtinoveho cukru kousek zazvoru 1 lzice rybizove marmelady sul kmin stava z 1/2 citronu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na adventni kure s marmeladou z cerveneho zeli, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Adventni kure s marmeladou z cerveneho zeli - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Adventni kure s marmeladou z cerveneho zeli

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist