RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Abbracci sušenky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Abbracci sušenky, recepty Abbracci sušenky, Abbracci, sušenky


Recept na Abbracci sušenky

Recept na Abbracci sušenky je zařazen v kategorii cukroví - pečené. K přípravě Abbracci sušenky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Vanilkové těsto: 250g hladké mouky (kvůli medu jsem ale nakonec ještě cca lžíci mouky přidala) 95g změklého másla (původní recept říká 50g másla, 45g ztuženého rostlinného tuku) 70g třtinového cukru (původní recept říká krupici) 50g medu + 1 polévková lžíce (původně je 100g cukru, anglický recept říká 120g, zkusila jsem nahradit část medem, zrovna u toho vanilkového krému se to moc nesneslo) 1 vejce (možno vynechat) 3 polévkové lžíce smetany ke šlehání 1 1/2 čajové lžičky kypřícího prášku pár kapek vanilkové tresti či přímo samotnou vanilku špetka soli Kakaové těsto 250g hladké mouky 100g změklého másla (původní recept říká 60g másla, 40g ztuženého rostlinného tuku) 70g třtinového cukru 50g medu + 1 polévková lžíce (toto těsto už med snášelo lépe) 30g holandského kakaa 40g mléka 1 vejce 1 1/2 čajové lžičky kypřícího prášku špetka soli.

Abbracci sušenky
Zvětšit obrázek

Recept na Abbracci sušenky

Recept na Abbracci sušenky:
Troubu jsem si zapnula na 180°C. Zvlášť jsem si smíchala ingredience na obě těsta. Pak jsem si vždy z každého kousek ukrojila, vyválela dlouhý tenký váleček a ukrajovala z něj kousky dlouhé cca 5cm (nezdá se to, ale není to až tak snadné, však to podle toho vypadá), vytvarovala jsem půl kruh z vanilkového válečku pak čokoládového a spojila je v kolečko. Takto zaplněný plech jsem dala do trouby na cca 15minut.

Poznámka k receptu na Abbracci sušenky:
Když můj taťka pracoval v Itálii, tak je odtama vozil, když přijel domů. Dneska už se dají i koupit v různých specializovaných obchodech s italskými potravinami, možná by se daly sehnat i v lepším supermarketu (ale u těch jsem ještě neměla štěstí). Dokládám 2 recepty, z nichž jsem čerpala (mé úpravy jsou zmíněny v textu): http://www.mulinobianco.it/colazione-e-merenda/bis... http://www.myitaliansmorgasbord.com/2011/11/20/abb... http://hratkyspekaci.blogspot.com/2014/10/abbracci...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Abbracci sušenky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Kaczik
  • Datum vložení: 01.12.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Cukroví - Pečené
  • Suroviny: Vanilkové těsto: 250g hladké mouky (kvůli medu jsem ale nakonec ještě cca lžíci mouky přidala) 95g změklého másla (původní recept říká 50g másla, 45g ztuženého rostlinného tuku) 70g třtinového cukru (původní recept říká krupici) 50g medu + 1 polévková lžíce (původně je 100g cukru, anglický recept říká 120g, zkusila jsem nahradit část medem, zrovna u toho vanilkového krému se to moc nesneslo) 1 vejce (možno vynechat) 3 polévkové lžíce smetany ke šlehání 1 1/2 čajové lžičky kypřícího prášku pár kapek vanilkové tresti či přímo samotnou vanilku špetka soli Kakaové těsto 250g hladké mouky 100g změklého másla (původní recept říká 60g másla, 40g ztuženého rostlinného tuku) 70g třtinového cukru 50g medu + 1 polévková lžíce (toto těsto už med snášelo lépe) 30g holandského kakaa 40g mléka 1 vejce 1 1/2 čajové lžičky kypřícího prášku špetka soli
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na abbracci sušenky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Abbracci sušenky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Abbracci sušenky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist