RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapečený květák, podle babiččina receptu z Kuchařky naší vesnice

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapečený květák, podle babiččina receptu z Kuchařky naší vesnice, recepty Zapečený květák, podle babiččina receptu z Kuchařky naší vesnice, Zapečený, květák, podle, ,


Recept na Zapečený květák, podle babiččina receptu z Kuchařky naší vesnice

Recept na Zapečený květák, podle babiččina receptu z Kuchařky naší vesnice je zařazen v kategorii bezmasá jídla. K přípravě Zapečený květák, podle babiččina receptu z Kuchařky naší vesnice budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 středně velký květák 1 PL másla 2 PL hladké mouky muškátový květ 150 g kuřecího upečeného masa ( nebo uzené maso ) trochu mléka 1 vejce máslo na formu 40 g nastrouhaného uzeného sýra ( nebo ementálu) petrželka.

Zapečený květák, podle  babiččina receptu z Kuchařky naší vesnice
Zvětšit obrázek

Recept na Zapečený květák, podle babiččina receptu z Kuchařky naší vesnice

Recept na Zapečený květák, podle babiččina receptu z Kuchařky naší vesnice:
Uvařený květák rozebereme na růžičky a urovnáme do formy vymazané máslem nebo ho dáme do jiné pečící nádoby. Žlutou jíšku zalijeme vývarem z květáku, mlékem a svaříme v hustou žlutou omáčku, kam zamícháme trochu muškátového květu. Vmícháme část sýra, sůl, přidáme vejce a trochu petrželky. Ve formě posypeme květák kousky upečeného masa. Vše zalijeme horkou omáčkou a povrch posypeme zbylým strouhaným sýrem. V horké troubě zapečeme na 180 stupňů na dobu cca 25-30 minut. Podáváme se salátem nebo s bramborem. Zdroj: Kuchařka naší vesnice : postup + suroviny popsáno přesně podle knihy bez jakýchkoliv úprav..

Poznámka k receptu na Zapečený květák, podle babiččina receptu z Kuchařky naší vesnice:
Chutně vypadající pochoutka Také mám ráda zapečený květák v bešamelu,ani to masíčko tam nemusím mít

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečený květák, podle babiččina receptu z Kuchařky naší vesnice, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 25.04.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bezmasá jídla
  • Suroviny: 1 středně velký květák 1 PL másla 2 PL hladké mouky muškátový květ 150 g kuřecího upečeného masa ( nebo uzené maso ) trochu mléka 1 vejce máslo na formu 40 g nastrouhaného uzeného sýra ( nebo ementálu) petrželka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečený květák, podle babiččina receptu z kuchařky naší vesnice, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečený květák, podle babiččina receptu z Kuchařky naší vesnice - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečený květák, podle babiččina receptu z Kuchařky naší vesnice

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist