RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/, recepty Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/, Zapečené, uzené, ryby, originálním, koře


Recept na Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/

Recept na Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/ je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/ budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Jakékoliv uzené ryby (já měla takové rozlámané kusy), originál koření v překladu Ledňáček-na fotce-nebo (mořská sůl, petržel, česnek, citronová tráva, uzená sůl, fenykl), pár deci vody podle množství ryb..

Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/
Zvětšit obrázek

Recept na Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/

Recept na Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/:
Uzené ryby, můžeme natrhat na menší kusy dáme do pekáče, docela hutně posypeme kořením, buď originálního, nebo si ho uděláme doma smícháním: mořské soli, petržele, propasírovaného česneku, citronovou trávou, uzenou solí a fenyklem. Podlijeme vodou, dáme do horké trouby a tak půl hodiny zapečeme na 200-250 st. a ještě mezi pečením 1x podlijeme vodou, aby měly ryby šťávu a nebyly suché.

Poznámka k receptu na Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/:
V mrazáku byl plný pytel, všelijakách uzených zbytků ryb, z kterých vyrábím často pomazánku, ale dnes jsem se rozhodla pojmout to jinak -jako oběd a ani sem netušila, jak dobře jsem udělala, je to výborný a na vrchu ryby mírně křupou! Nezbylo nic a udělám to znovu, možná nechám ryby péct ještě déle. Ryby i koření mám od dcery z Rakouska.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 26.01.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: Jakékoliv uzené ryby (já měla takové rozlámané kusy), originál koření v překladu Ledňáček-na fotce-nebo (mořská sůl, petržel, česnek, citronová tráva, uzená sůl, fenykl), pár deci vody podle množství ryb.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/ - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené uzené ryby v originálním koření /lze udělat doma/

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist