RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem a šafránovou rýží

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem a šafránovou rýží, recepty Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem a šafránovou rýží, Zapečené, smetanové,


Recept na Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem a šafránovou rýží

Recept na Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem a šafránovou rýží je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem a šafránovou rýží budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Na závitky: 4 stehenní kuřecí řízky listový špenát (i mražený) sušený česnek sůl čerstvě mletý pepř Na přeliv: 250ml smetany na šlehání 50-100g strouhaného sýra (použila jsem blaťácké zlato) petrželka sůl Na rýži: 1 hrnek dlouhozrnné rýže 2-2,5 hrnků vody 1PL másla sůl na špičku lžičky šafránu.

Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem a šafránovou rýží
Zvětšit obrázek

Recept na Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem a šafránovou rýží

Recept na Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem a šafránovou rýží:
1. Stehenní řízky rozložíme, osolíme, opepříme, poklademe špenátem a ten pak posypeme sušeným česnekem. Zavineme a vkládáme do pekáčku vedle sebe, "spojem" dolů. 2. Smetanu smícháme s nastrouhaným sýrem, osolíme, přidáme nasekanou petrželku a vše řádně promícháme. Směsí přelijeme závitky v pekáčku a pečeme v předehřáte troubě na cca 180°C doměkka (já nejdříve pekla zakryté a před koncem pečení odkryla a dopekla dozlatova). 3. Vodu vlijeme do hrnce a zahříváme až k varu (až bude teplá, trochu odebereme do hrnku a rozmícháme v ní šafrán). V jiném hrnci rozehřejeme máslo, vsypeme rýži, krátce osmahneme, vlijeme vodu, vníž jsme rozmíchali šafrán, promícháme a zalijeme vroucí vodou. Osolíme a za občasného míchání uvaříme.

Poznámka k receptu na Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem a šafránovou rýží:
Tak jsme závitky vyzkoušeli a je to vážně mňamka. Zbytek špenátu jsem dala ještě do rýže a oběma nám moc chutnalo, takže určitě to brzy zopakujeme

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem a šafránovou rýží, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Nikina
  • Datum vložení: 21.12.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Na závitky: 4 stehenní kuřecí řízky listový špenát (i mražený) sušený česnek sůl čerstvě mletý pepř Na přeliv: 250ml smetany na šlehání 50-100g strouhaného sýra (použila jsem blaťácké zlato) petrželka sůl Na rýži: 1 hrnek dlouhozrnné rýže 2-2,5 hrnků vody 1PL másla sůl na špičku lžičky šafránu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem a šafránovou rýží, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem a šafránovou rýží - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem a šafránovou rýží

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist