RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapečené brambory s pikantní klobásou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapečené brambory s pikantní klobásou, recepty Zapečené brambory s pikantní klobásou, Zapečené, brambory, pikantní, klobásou


Recept na Zapečené brambory s pikantní klobásou

Recept na Zapečené brambory s pikantní klobásou je zařazen v kategorii bramborová jídla. K přípravě Zapečené brambory s pikantní klobásou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 velké brambory, 2x pikantní klobása, 20 dkg točeného salámu, 1 střední nebo malá zelená cuketa, 20 dkg tvrdý sýr eidam (nebo jiný), 4 vajíčka, sůl, peř, koření gyros, máslo..

Zapečené brambory s pikantní klobásou
Zvětšit obrázek

Recept na Zapečené brambory s pikantní klobásou

Recept na Zapečené brambory s pikantní klobásou:
Brambory vaříme ve slupce ve vodě cca 10 minut, vodu slijeme a necháme vychladit. Mezitím si nakrájíme pikantní klobásu, točený salám na kolečka, cuketu na menší kostičky nebo kolečka (jak kdo chce, já volím kostičky, aby z toho nebylo bláto), nastrouháme sýr nahrubo, promícháme s vajíčky v míse, přidáme sůl, pepř a okořeníme gyros kořením. Zapékací misu vymažeme máslem a na spod poklademe 4 tenké proužky, skládáme na kolečka nakrájené oloupané brambory, klobásu, točený salám a cuketu, každou vrstvu lehce osolíme, opepříme a znovu skládáme. Dáme zavřené na 15 minut zapéct do trouby. Potom polijeme sýrem s vejci a sýr rozložíme po celé ploše. Zapékáme cca 30 minut na slabším ohni. Pak podáváme :-)

Poznámka k receptu na Zapečené brambory s pikantní klobásou:
Můžeme dát i napůl uzený sýr a napůl eidam, pořádně promíchat, aby se nám spojily vůně a chutě obou sýrů. Dáme ho dost, aby se nám udělala krásná zlatavá krusta. Můžete dle chuti a libosti přidat to, co kdo má rád, zde se fantazii meze nekladou :-) dobrou chuť :-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené brambory s pikantní klobásou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Gabina_I (Gábina)
  • Datum vložení: 18.01.2010
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bramborová jídla
  • Suroviny: 4 velké brambory, 2x pikantní klobása, 20 dkg točeného salámu, 1 střední nebo malá zelená cuketa, 20 dkg tvrdý sýr eidam (nebo jiný), 4 vajíčka, sůl, peř, koření gyros, máslo.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené brambory s pikantní klobásou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené brambory s pikantní klobásou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené brambory s pikantní klobásou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist