RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě, recepty Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě, Vepřový, plátek“Adžika“v, kefírové, marinádě


Recept na Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě

Recept na Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě je zařazen v kategorii minutky. K přípravě Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
6 plátků vepřové plece nebo krkovice koření Adžika 300 ml kefíru 6 lžic hladké mouky olej na smažení 3 lžíce ústřicové omáčky,nebo worcestrové omáčky sůl na dochucení v oleji osmažené cibulové kroužky na ozdobu.

Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě

Recept na Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě:
Plátky masa naklepeme, po okrajích nařízneme a po obou stranách hustě vetřeme koření Adžika. V uzavíratelné nádobě proložíme kefírem a necháme nejlépe do druhého dne odpočinout v lednici. Poté plátky masa osušíme papírovou utěrkou a z obou stran obalíme v hladké mouce. Klademe na pánev do rozehřátého oleje a prudce z jedné strany 3minuty smažíme. Plátky otočíme a pozvolna smažíme 7minut. Pak pokropíme ústřicovou omáčkou, plátky otočíme a ještě 5minut smažíme doměkka. Po usmažení dle potřeby osolíme. Mezitím si oloupeme menší cibuli, kterou nakrájíme na kolečka a osmažíme ve vyšší vrstvě oleje, nejlépe v nějakém menším, hlubším kastrůlku do zlatavé barvy. Po osmažení vyndáme na papírový ubrousek odsát přebytečný tuk. K plátkům s cibulovými kroužky se nejlépe hodí šťouchané brambory, ale můžeme podávat jen s pečivem a zeleninovým salátem. Pokud jsme doma pouze 2strávníci, můžeme 2plátky masa nechat naložené ještě 1den. Pak je z marinády papírovou utěrkou osušíme, obalíme v klasickém trojobalu a na rozehřátém tuku pozvolna osmažíme do zlatavé barvy.

Poznámka k receptu na Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě:
Odkaz na kořeníhttp://www.obchod-oliver.cz/katalog/koreni/smesi-k... Jakékoli maso naložené v kefíru hezky zkřehne a tepelná úprava může být opravdu"minutkovou"záležitostí.My jsme si za velice krátkou chvíli moc pochutnali.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 02.12.2013
  • Počet porcí: 3-6(záleží na tom,kolik na talíř naložíme masa)
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Minutky
  • Suroviny: 6 plátků vepřové plece nebo krkovice koření Adžika 300 ml kefíru 6 lžic hladké mouky olej na smažení 3 lžíce ústřicové omáčky,nebo worcestrové omáčky sůl na dochucení v oleji osmažené cibulové kroužky na ozdobu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřový plátek“adžika“v kefírové marinádě, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist