RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové kostky se zeleninou a křenem,z papiňáku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové kostky se zeleninou a křenem,z papiňáku, recepty Vepřové kostky se zeleninou a křenem,z papiňáku, Vepřové, kostky, se, zeleninou, křenem,z, papiňáku


Recept na Vepřové kostky se zeleninou a křenem,z papiňáku

Recept na Vepřové kostky se zeleninou a křenem,z papiňáku je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřové kostky se zeleninou a křenem,z papiňáku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600 g vepřové plece 500 g cibule/cca 4 větší kusy 130 g vepřového sádla 1 pl mleté červené papriky 6 pl „Gulášový lahůdkový krém“Kaufland-chladící box 4 pl plnotučné hořčice 3 dl horké vody dále budeme potřebovat 1 pl oleje 4 stroužky česneku 3 větší žampiony 1 červenou masitou papriku 4 pl najemno nastrouhaného křenu+ na každou hotovou porci kopeček na ozdobu sůl na dochucení 1 zarovnaná pl hladké mouky na zahuštění ------------------ pl=polévková lžíce dl=decilitr.

Vepřové kostky se zeleninou a křenem,z papiňáku
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové kostky se zeleninou a křenem,z papiňáku

Recept na Vepřové kostky se zeleninou a křenem,z papiňáku:
Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na přibližně stejné kousky cca 3x 3cm velké. Do papiňáku(tlakového hrnce)dáme sádlo, necháme rozehřát a přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, kterou osmahneme do zlatavé barvy. Přidáme mletou papriku rychle promícháme, jen aby pustila aroma a hned vložíme kostky masa. Za stálého míchání necháme maso zatáhnou, přidáme lahůdkový krém, hořčici, trochu soli a podlijeme horkou vodou. Vše promícháme a hrnec uzavřeme tlakovou poklicí. Sporák necháme na maximum, až začne ventil tlakovat(syčet)ubereme na minimum a vaříme 20minut. Mezitím si v kastrolu na rozehřátém oleji orestujeme na tenké plátky nakrájený česnek, přidáme očištěné a na silnější plátky nakrájené žampiony i s nožkama a na silnější nudličky nakrájenou papriku. Malinko osolíme, promícháme a pod pokličkou 5minut podusíme. Po 20minutách hrnec s masem odstavíme, ochladíme a otevřeme. Opět dáme na sporák, již bez tlakové poklice přivedeme k varu a vmícháme v troše studené vody rozmíchanou mouku. Dále přidáme mírně podušenou zeleninu, nastrouhaný křen a cca 8minut za občasného zamíchání vaříme. Dle chuti dosolíme a podáváme nejlépe s kynutým knedlíkem. Hotové porce dozdobíme malým kopečkem nastrouhaného křenu.

Poznámka k receptu na Vepřové kostky se zeleninou a křenem,z papiňáku:
Lze dusit i v obyčejném kastrolu pod pokličkou, ale bude to trvat cca o 30minut dýl:-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové kostky se zeleninou a křenem,z papiňáku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 07.03.2013
  • Počet porcí: 4-5
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 600 g vepřové plece 500 g cibule/cca 4 větší kusy 130 g vepřového sádla 1 pl mleté červené papriky 6 pl „Gulášový lahůdkový krém“Kaufland-chladící box 4 pl plnotučné hořčice 3 dl horké vody dále budeme potřebovat 1 pl oleje 4 stroužky česneku 3 větší žampiony 1 červenou masitou papriku 4 pl najemno nastrouhaného křenu+ na každou hotovou porci kopeček na ozdobu sůl na dochucení 1 zarovnaná pl hladké mouky na zahuštění ------------------ pl=polévková lžíce dl=decilitr
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové kostky se zeleninou a křenem,z papiňáku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové kostky se zeleninou a křenem,z papiňáku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové kostky se zeleninou a křenem,z papiňáku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist