RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Smažený halibut v brokolicovém těstíčku s česnekovou kaší

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Smažený halibut v brokolicovém těstíčku s česnekovou kaší, recepty Smažený halibut v brokolicovém těstíčku s česnekovou kaší, Smažený, halibut, brokolicovém, těstíč


Recept na Smažený halibut v brokolicovém těstíčku s česnekovou kaší

Recept na Smažený halibut v brokolicovém těstíčku s česnekovou kaší je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Smažený halibut v brokolicovém těstíčku s česnekovou kaší budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600 g chlazených filetů halibuta nebo jiné bělomasé ryby hladká mouka na obalení čerstvá strouhanka šťáva z citronu 2 vejce máslo na plech 1 brokolice sůl bylinky / petrželka, tymián / 2 PL omyté strouhané citronové kůry Na česnekovou kaši : 1000 g brambor 150 g másla 200 g zakysané smetany 1 palice česneku olivový olej, sůl.

Smažený halibut v brokolicovém těstíčku  s česnekovou kaší
Zvětšit obrázek

Recept na Smažený halibut v brokolicovém těstíčku s česnekovou kaší

Recept na Smažený halibut v brokolicovém těstíčku s česnekovou kaší:
Brokolici rozdělíme na růžičky a povaříme na 2 - 3 minuty ve vroucí osolené vodě. Rybu nakrájíme na plátky, posolíme, opepříme, pokapeme šťávou z citronu a dáme na cca 20 minut do chladu. V misce rozmícháme vejce, hladkou mouku, bylinky, najemno pokrájenou brokolici a uděláme si těstíčko. Rybí filety obalíme v brokolicovém těstíčku a nakonec protáhneme ve strouhance s nastrouhanou citronovou kůrou. Porce ryby vyskládáme na plech, vyložený pečícím papírem, který jsme potřeli máslem a pečeme v předehřáté troubě dozlatova / cca 15 minut /. K rybím filetům při pečení přidáme upéci rozpůlenou palici česneku, pokapanou olivovým olejem, kterou pak použijeme na česnekovou bramborovou kaši. Mezitím, co pečeme rybí filety, dáme vařit brambory doměkka, scedíme, přidáme k nim máslo a dobře prošťoucháme. Vmícháme zakysanou smetanu, vymačkaný pečený česnek, vyšleháme dohladka a podle chuti osolíme. Podáváme s upečenou rybkou. Když nám zůstane v misce ještě brokolicové těstíčko, přidáme trochu strouhanky a upečeme na plechu brokolicové placičky.

Poznámka k receptu na Smažený halibut v brokolicovém těstíčku s česnekovou kaší:
Výborná je i světlá treska, mořský okoun, tilapie, mořský vlk a další...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smažený halibut v brokolicovém těstíčku s česnekovou kaší, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 10.12.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 600 g chlazených filetů halibuta nebo jiné bělomasé ryby hladká mouka na obalení čerstvá strouhanka šťáva z citronu 2 vejce máslo na plech 1 brokolice sůl bylinky / petrželka, tymián / 2 PL omyté strouhané citronové kůry Na česnekovou kaši : 1000 g brambor 150 g másla 200 g zakysané smetany 1 palice česneku olivový olej, sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smažený halibut v brokolicovém těstíčku s česnekovou kaší, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smažený halibut v brokolicovém těstíčku s česnekovou kaší - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smažený halibut v brokolicovém těstíčku s česnekovou kaší

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist