RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Rybí perkelt

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Rybí perkelt, recepty Rybí perkelt, Rybí, perkelt


Recept na Rybí perkelt

Recept na Rybí perkelt je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Rybí perkelt budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
250 - 300 g rybího masa - z kapra nebo jiné sladkovodní ryby, já měla jen pangase, sůl, čerstvě mletý pepř, 1 lžička mleté papriky - 5g, 30 - 50 g uzené slaniny + asi necelá lžíce oleje, 1 větší cibule - 100 g, 1 velká paprika - 100 g č.v., 1 vrchovatá lžíce rajčatového protlaku - 30g,.

Rybí perkelt
Zvětšit obrázek

Recept na Rybí perkelt

Recept na Rybí perkelt:
Rybí maso nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Cibuli a papriku nakrájíme na půlkolečka a slaninu na drobné kostky. Slaninu částečně rozškvaříme, přidáme trošku oleje, necháme jen velmi krátce zpěnit mletou papriku, ihned přidáme maso, promícháme a přidáme nakrájenou cibuli, papriku, rajský protlak a zalijeme malým množstvím vody. Pozvolna dusíme, velmi opatrně mícháme, spíš jen pohybujeme pánvičkou. Pokud je třeba, přidáme malé množství vody a podle potřeby dosolíme. Doporučená příloha jsou těstoviny nebo noky, já ale měla brambory. Místo čerstvé papriky a protlaku můžeme použít lečo. Dělala jsem na pánvi wok, toto jídlo bych spíš měla zařadit jako minutkové. Příprava je velmi rychlá.

Poznámka k receptu na Rybí perkelt:
Inspiraci jsem čerpala v kuchařce od Čiriny. Je to má oblíbená. Čirina ale postupuje malinko jinak, na oleji osmahne slaninu, dá nakrájenou cibuli, papriku, rajčatový protlak, červenou mletou papriku, zamíchá, přidá rybí maso a zalije troškou vody. Takže bude možný i tento postup.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybí perkelt, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Merylas
  • Datum vložení: 24.11.2010
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 250 - 300 g rybího masa - z kapra nebo jiné sladkovodní ryby, já měla jen pangase, sůl, čerstvě mletý pepř, 1 lžička mleté papriky - 5g, 30 - 50 g uzené slaniny + asi necelá lžíce oleje, 1 větší cibule - 100 g, 1 velká paprika - 100 g č.v., 1 vrchovatá lžíce rajčatového protlaku - 30g,
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybí perkelt, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybí perkelt - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybí perkelt

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist