RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec, recepty Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec, Rybí, filety, bylinkovo, -, smetanovým, kabát


Recept na Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec

Recept na Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Rybí filety 2 ks (já měla pangase), sůl, čerstvé bylinky - petrželka 5 snítek, šalvěj 2 listy, citronová šťáva, zakysaná smetana jihočeská (hustá), sýr tvrdý 30% 100g, česnek 2 větší stroužky, rajčata cherry 4 ks, máslo rozpuštěné 1 lžíce. Nové brambory, čerstvý libeček, sůl, kmín drcený..

Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec
Zvětšit obrázek

Recept na Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec

Recept na Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec:
Rybí filety očistíme a lehce osušíme. Pokapeme je citronovou šťávou, osolíme a necháme chvilku uležet. Zakysanou smetanu si lehce osolíme, přidáme nahrubo nastrouhaný sýr, prolisovaný česnek, na kostičky nakrájené rajčátka, rouehřáté máslo a najemno pokrájené bylinky. Směs promícháme. Rybí filety si položíme do parní nádoby, navršíme na ně smetanovou směs, přiklopíme poklicí a dáme pařit. Brambory si očistíme kartáčkem, rozkrájíme na čtvrtky, opláchneme, lehce osušíme, osolíme je, okmínujeme a posypeme najemno pokrájeným libečkem. Dáme je do parní nádoby. Po pěti minutách paření ryby, přidáme brambory pod nádobu s rybou a paříme ještě asi 15 - 20 min. - dle typu brambor. Pokud nám zbyde zakysanková směs, tak si jí můžeme dát k obědu, jako studenou omáčku na brambory. Já jsem si udělala zakysanku s česnekem, rajčaty a solí. Nemám moc ráda tatarku a tahle studená omáčka je u nás hodně v oblibě. Pro Špagetku: šalvěj lze nahradit libečkem ;-).

Poznámka k receptu na Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec:
Pod file si můžete dát do parní nádoby pečící papír - ustřihnete požadovanou velikost, uděláte do něj dírky (aby jím mohla proudit pára) a na něj položíte připravené filety. Tohle je další z variant na lehké a poměrně bezpracné a zdravé jídlo z "parníku".

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: mirca75
  • Datum vložení: 27.08.2011
  • Počet porcí: 2 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: Rybí filety 2 ks (já měla pangase), sůl, čerstvé bylinky - petrželka 5 snítek, šalvěj 2 listy, citronová šťáva, zakysaná smetana jihočeská (hustá), sýr tvrdý 30% 100g, česnek 2 větší stroužky, rajčata cherry 4 ks, máslo rozpuštěné 1 lžíce. Nové brambory, čerstvý libeček, sůl, kmín drcený.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist