RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ryba v žitném obalu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ryba v žitném obalu, recepty Ryba v žitném obalu, Ryba, žitném, obalu


Recept na Ryba v žitném obalu

Recept na Ryba v žitném obalu je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Ryba v žitném obalu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Ryby: 4 filety ryb - treska a podobně, 1 velké vejce, šťáva z půlky citronu, 1 snítka libečku, lžíce čerstvého oregana, lžíce čerstvé šalvěje, sůl, pepř, žitná mouka hruběji mletá, 2 lžíce olivového oleje, olej na smažení nebo taky ne Brambory: 1 kg brambor, 1 řapíkatý celer, sůl, pepř, olivový olej, případně tence krájená anglická slanina..

Ryba v žitném obalu
Zvětšit obrázek

Recept na Ryba v žitném obalu

Recept na Ryba v žitném obalu:
Vejce, citronovou šťávu, olej, sůl, pepř a bylinky rozmixujeme na kaši. Ryby namočíme v bylinkové směsi, obalíme v žitné mouce a smažíme na oleji nebo (zdravěji) pečeme v troubě: na plech položíme papír na pečení, pokapeme olejem, položíme obalené filety, ty též pokapeme olejem a pečeme při 200°C asi 20-25 minut, dokud povrch nezčervená. Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky, řapíkatý celer rozebereme, konce řapíků oloupeme a nakrájíme na proužky. Promícháme brambory, celer, sůl, pepř a olej, položíme na plech vyložený papírem na pečení a pečeme v troubě vyhřáté na 200°C dočervena. Nedietáři mohou plech pod brambory vyložit plátky anglické slaniny. Na velký plech se na jednu stranu pohodlně vejdou brambory a asi po 10 minutách můžete na druhou stranu položit ryby a dopéct současně.

Poznámka k receptu na Ryba v žitném obalu:
insprace - www.labuznik.com, upraveno Další recepty najdete na http://www.mlsoty.estranky.cz/

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ryba v žitném obalu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: zizala
  • Datum vložení: 20.12.2014
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: Ryby: 4 filety ryb - treska a podobně, 1 velké vejce, šťáva z půlky citronu, 1 snítka libečku, lžíce čerstvého oregana, lžíce čerstvé šalvěje, sůl, pepř, žitná mouka hruběji mletá, 2 lžíce olivového oleje, olej na smažení nebo taky ne Brambory: 1 kg brambor, 1 řapíkatý celer, sůl, pepř, olivový olej, případně tence krájená anglická slanina.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ryba v žitném obalu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ryba v žitném obalu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ryba v žitném obalu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist