RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Rizoto převážně červené

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Rizoto převážně červené, recepty Rizoto převážně červené, Rizoto, převážně, červené


Recept na Rizoto převážně červené

Recept na Rizoto převážně červené je zařazen v kategorii zeleninová jídla. K přípravě Rizoto převážně červené budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
rýže (nejlépe Basmati, protože krásně voní, vhodná je ale také Paraboiled nebo tzv.Divoká rýže, popř. prostě použijte tu, kterou máte doma) mrkev (já jsem pouřila karotku, protože prostě miluju tu krásně nasládlou chuť, použijte ale jakoukoli) paprika (aby bylo do barvy, použila jsem samozřejmě lusk červený) cibule (kvůli nasládlosti jsem použila červenou, v rizotu je ale výborná i jarní cibulka) česnek sůl, pepř, drcený kmín kuřecí nudličky (já jsem použila naložené den předem, marináda se skládala z hrubé mořské soli, pepře, olivového oleje, tymiánu a rozmarýnu) pokud chcete rizoto více spojit, použijte 1 rozkrájené a oloupané rajče.

Rizoto převážně červené
Zvětšit obrázek

Recept na Rizoto převážně červené

Recept na Rizoto převážně červené:
Na másle osmahneme cibulku, plátky česneku, na kousky nakrájenou papriku a mrkev.Osolíme, opepříme, okmínujeme, přidáme propranou rýži, zalijeme vodou (lepší kuřecím vývarem nebo půl na půl voda s vývarem, jenom voda ale taky jde) a necháme na velmi mírném plameni vařit. Několikrát znovu dolijeme vodou a promícháme. Když rýže změkne, můžeme podávat.

Poznámka k receptu na Rizoto převážně červené:
Italské rizoto bývá jakoby mazlavé, proto se voda dolívá několikrát. Rizoto je celkem fajn se sýrem, nejlepší je s parmazánem, některým ale chvilku trvá, než si na jeho chuť zvyknou, použít tedy můžete jakýkoli sýr na strouhání. (V Albertu prodávají bílý sýr v plastovém obalu s názvem Čerstvý sýr. Dá se skvěle drobit, vlastně drobení je skoro to jediné, co se s ním dá dělat, do tohoto rizota je výborný.) Pro oživení barvy můžete použít pár hrášků.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rizoto převážně červené, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: dle množství surovin
  • Datum vložení: 30.11.2010
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Zeleninová jídla
  • Suroviny: rýže (nejlépe Basmati, protože krásně voní, vhodná je ale také Paraboiled nebo tzv.Divoká rýže, popř. prostě použijte tu, kterou máte doma) mrkev (já jsem pouřila karotku, protože prostě miluju tu krásně nasládlou chuť, použijte ale jakoukoli) paprika (aby bylo do barvy, použila jsem samozřejmě lusk červený) cibule (kvůli nasládlosti jsem použila červenou, v rizotu je ale výborná i jarní cibulka) česnek sůl, pepř, drcený kmín kuřecí nudličky (já jsem použila naložené den předem, marináda se skládala z hrubé mořské soli, pepře, olivového oleje, tymiánu a rozmarýnu) pokud chcete rizoto více spojit, použijte 1 rozkrájené a oloupané rajče
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rizoto převážně červené, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rizoto převážně červené - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rizoto převážně červené

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist